search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNattugglan Fiskgjusens FO
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100
TillträdesdagSnarast t.o.m. 2018-06-30
Sista ansökningsdag2018-01-14
Referensnr17-60-0743
Publicerad2017-12-29
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Nattugglan Fiskgjusens FO
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100
Tillträdesdag
Snarast t.o.m. 2018-06-30
Sista ansökningsdag
2018-01-14
Referensnr
17-60-0743
Publicerad
2017-12-29

Arbetsplatsbeskrivning
Nattugglan är en kvälls-, natt- och helgomsorg för barn mellan 1 och 12 år, där det i dagsläget är fyra anställda. Avdelningen ingår som en del i Fiskgjusens Förskoleområde som består av fyra förskolor belägna på Råslätt, ett naturnära område söder om Jönköping.

Arbetsuppgifter
Att arbeta på en kvälls-, natt- och helgomsorg innebär ett flexibelt arbete med frihet att utforma verksamheten utifrån barnens behov. Vi arbetar för att skapa en utvecklande, rolig och trygg omsorg för de barn som vistas hos oss. Detta kan ske genom till exempel samtal, skapande aktiviteter, högläsning, hjälp med läxor m.m. Praktiska arbetsuppgifter som matlagning och tvätt ingår i arbetsuppgifterna.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och en närvarande person som vill vara delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och trygg omsorg. Du ska ha barnen i fokus och ett positivt förhållningssätt till barn och föräldrar. Du ska ha lätt för att samarbeta och vilja dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom du tar del av andras. Stor vikt läggs vid arbetslivserfarenhet, vilja att ta ansvar och tillsammans med övrig personal. Personlig lämplighet är viktigt.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Förskolechef Lise-Lotte Englund, 036-10 80 77
Bitr. förskolechef Maynor Sandberg, 036-10 81 67

Krishnaben Joshi (kommunal)
krishnaben.joshi@jonkoping.se


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.