search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till Trädgårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldrenämnden Trädgårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning77%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-01-12
Referensnr17-71-0269
Publicerad2018-01-02
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldrenämnden Trädgårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
77%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-01-12
Referensnr
17-71-0269
Publicerad
2018-01-02

Vilka är vi?
I centrala Huskvarna ligger Trädgårdens äldreboende, en grön oas mitt i staden. Som namnet avslöjar har vårt boende en vacker trädgård som flitigt används så snart vädret tillåter. Äldreboendet består av en korttidsenhet, två demensenheter och tre särskilda boende, sammanlagt 75 lägenheter. På Trädgården är vi ett nattarbetslag som totalt består av tio medarbetare. Vi arbetar efter dokumenterade mål och strävar efter ett salutogent förhållningssätt med äldreomsorgens värdegrund som utgångspunkt.
Vi söker nu en ny medarbetare till natten, kanske är det du?

Vad gör vi?
Hos oss på Trädgården är arbetsuppgifterna varierande. Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg. Äldreomsorgens värdegrund och en salutogen syn och förhållningssätt ska vara vår plattform för hur arbetet organiseras och utförs. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Som medarbetare här på Trädgården deltar du i teamträffar och arbetsplatsträffar. Du bidrar i upprättande av genomförandeplaner och du skriver social dokumentation. Övriga arbetsuppgifter förekommer.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar ditt arbete. Du är ansvarsfull samt har en god förmåga att prioritera och planera ditt arbete, både individuellt och gemensamt med dina kollegor. Vi söker dig som vill utvecklas i ditt arbete och delta i vårt förbättringsarbete. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är meriterande.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till natt samt 2 av 5 helger.
Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Maria Zopf, Enhetschef 036-10 73 66
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.