search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vårdare till gruppbostad, flera tjänster

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, Gruppbostad Lovisagatan 50 och Övratorpsvägen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
Tillträdesdag2018-02-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-01-23
Referensnr17-70-0275
Publicerad2018-01-02
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, Gruppbostad Lovisagatan 50 och Övratorpsvägen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
2018-02-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-01-23
Referensnr
17-70-0275
Publicerad
2018-01-02

Nu söker vi medarbetare till två olika gruppbostäder, Lovisagatan 50 samt Övratorpsvägen. Vi tillsätter flera tjänster, både dag- och nattjänst.

Vilka är vi?
I en gruppbostad bor fem-sex personer i egen lägenhet med direkt anslutning till gemensamma utrymmen. De boende har intellektuella och fysiska funktionshinder och personal ska alltid finnas tillgänglig som stöd.

Lovisagatan 50
Gruppbostaden Lovisagatan 50 finns på Gräshagen i Jönköping. Hos oss bor det 6 medborgare. Medborgarna har intellektuella funktionshinder och några har dessutom fysiska funktionshinder. Det finns alltid personal tillgängliga som stöd dygnet runt. Vi är 10 medarbetare som jobbar på gruppbostaden.

Övratorpsvägen
Övratorpsvägen ligger på Samset i Jönköping. På Övratorpsvägens gruppbostad där det finns 6 lägenheter och där de boende har intellektuella och i vissa fall även fysiska funktionshinder. Vi är 10 medarbetare som jobbar här, 7 som jobbar dag och 3 som jobbar vaken natt. Vi kommer att behöva förstärka med dubbel vakennatt under en period och behöver därför tillsätta ytterligare 2 tjänster Vi arbetar efter fastställt schema. Vissa arbetsinsatser kan även komma att utföras på annan gruppbostad vilket innebär att körkort är ett krav.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat i att ge personlig omvårdnad, träning och service utifrån varje enskild individs behov som framgår av genomförandeplanen. Personalen arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt med inslag av social och praktisk träning som syftar till att öka självständigheten hos individen. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Dokumentation och medicinhantering är en del av arbetet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst Vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning. Du har en lugn och trygg personlighet med god förmåga att kommunicera. Du är flexibel och kan ta eget ansvar och initiativ. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personer med funktionshinder.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
*Vi tillsätter flera tjänster, dagtjänst på 100% samt nattjänst på 75%. Vänligen uppge i din ansökan vilken/vilka tjänster du är intresserad av.
Vänligen uppge vilken gruppbostad du önskar att söka till.
Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Ulrika Gustavsson, Enhetschef 036-10 21 38
Marianne Henttu, Enhetschef 036-108017
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.