search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKålgårdens kök
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-01-31
Referensnr18-71-0004
Publicerad2018-01-03
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kålgårdens kök
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-01-31
Referensnr
18-71-0004
Publicerad
2018-01-03

Vilka är vi?
Äldreomsorgen i Jönköpings kommun har det gemensamma målet att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Mat och kosthållning är en av de viktigaste delarna i detta arbete.

Vi söker nu en kock till ett av våra kök, Kålgården. Kålgårdens kök ligger i centrala Jönköping där vi är 5 kockar som arbetar. Vi lagar även mat till ett närliggande äldreboende och förpackade matportioner till hemmet. Sammanlagt lagar vi ungefär 180 lunchportioner och cirka 60 portioner kvällsmat.

Vad gör vi?
Vår matlagning sker från grunden och vi tillagar även specialkoster. I vårt arbete ingår varubeställning, egenkontroll samt utförande av andra förekommande arbetsuppgifter inom storkök så som städ, disk och servering.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en slutförd kockutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete samt har goda matlagningskunskaper. Du har ett genuint intresse och känsla för matlagning, med vilja att vara med och fortsätta pröva att utveckla nyheter/metoder. Vi söker vidare dig som är initiativtagande, flexibel och självgående. Arbetet kräver att du ska kunna sammarbeta med andra och kunna arbeta i högt tempo samt ha en känsla för service.

Du som söker ska ha god datorvana då vi använder oss av kostdatorprogram.

Vad erbjuder vi?
- Arbete i ett trivsamt kök med god sammanhållning.
- Du får arbeta med bra råvaror och laga mat från grunden.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dagtid och helgtjänstgöring förekommer.
Urval sker löpnade, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Carola Benitah, Kostchef tel: 036-102832
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasocOm oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.