search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Solgårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSolgårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-01-17
Referensnr18-71-0003
Publicerad2018-01-03
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Solgårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-01-17
Referensnr
18-71-0003
Publicerad
2018-01-03

Vilka är vi?
Solgården är ett gemytligt boende som är centralt beläget i Lekeryd ca en mil från Huskvarna. Här finns 23 stora och små tvårumslägenheter. Det finns även en korttidsplats samt egen restaurang som är öppen och välkomnande för alla. På Solgården är vi 22 medarbetare varav 6 jobbar natt. Våra arbetspass är välbemannade för att arbetets olika delar ska synkas på bästa sätt. Vi har även en samordnare som hjälper och stöttar i förbättrings och förändringsarbetet. I boendets omedelbara närhet finns service såsom livsmedelsbutik, pizzeria, mack, kiosk, postombud och blomsteraffär.

Vad gör vi?
Vi arbetar efter ett salutogent synsätt. Det innebär att vi ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person. Målet är att de som bor hos oss ska ha en meningsfull dag så att de får leva ett värdigt liv och få känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar. Personalen träffas regelbundet i team, alla med sin specifika kunskap som medverkar till en helhetsbild av den boende. Vi lägger stor vikt vid att de som bor på Solgårdens äldreboende ska uppleva trygghet, delaktighet och meningsfullhet. Det är viktigt att du som omvårdnadspersonal ska trivas och må bra hos oss. Vi värderar dig som medarbetare.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du har ett intresse för människor, vill arbeta utifrån ett salutogent synsätt och har ett professionellt bemötande. Du är självständig och kan planera/strukturera ditt arbete. Du är flexibel, lyhörd och har en god samarbetsförmåga. samt en positiv inställning till din yrkesroll. Vi önskar att du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och vill vara delaktig i vårt förbättringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Det är önskvärt att du har körkort.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor och egenskaper.

Vad erbjuder vi?
Jönköpings kommun erbjuder alla medarbetare med tillsvidareanställning:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt helger.
Löpande urval tillämpas så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Rifa Gazrawi, Enhetschef 036-10 70 73
Hatun Ceylan, Enhetschef 036-10 39 02
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.