search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förrättningslantmätare

#LI-priority
FörvaltningStadsbyggnadskontoret
ArbetsplatsLantmäteriavdelningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2018-02-11
Referensnr18-20-0001
Publicerad2018-01-11
Förvaltning
Stadsbyggnadskontoret
Arbetsplats
Lantmäteriavdelningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2018-02-11
Referensnr
18-20-0001
Publicerad
2018-01-11

Arbetsplatsbeskrivning
Lantmäteriavdelningen ansvarar främst för den kommunala lantmäterimyndigheten, men arbetar även med fastighetsinformation och är delaktig i plan- och bygglovprocessen.
Avdelningen består av 13 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som förrättningslantmätare hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att självständigt handlägga lantmäteriförrättningar. I arbetet ingår också rådgivning och service i fastighetsrättsliga frågor till allmänheten och inom kommunen. Genom ett nära samarbete inom stadsbyggnadskontoret får du möjlighet att aktivt delta i flera delar av samhällsbyggnadsprocessen. Arbetsuppgifternas inriktning kan anpassas efter intresse och tidigare erfarenheter.

Kompetenskrav
Du har högskoleutbildning med lantmäteriinriktning, alternativt annan utbildning eller yrkeskompetens som bedöms vara likvärdig. Några års erfarenhet från förrättningshandläggning är meriterande, men även du som är nyutexaminerad är välkommen med din ansökan.

Då tjänsten till stor del innefattar skriftlig och muntlig kommunikation krävs en mycket god förmåga att kunna uttrycka sig på svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
B-körkort är ett krav.
Urval och intervjuer kommer att hållas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Upplysningar lämnas av
Lantmäterichef Angelica Oscarsson, 036-106170
Vision, Helen Lerge, 036-105294
Sveriges Ingenjörer, Lotta Olsson, 036-102958

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Stadsbyggnadskontoret
Stadsbyggnadskontoret ska aktivt bidra till en positiv utveckling i kommunen genom att arbeta för en god, vacker, säker och långsiktigt hållbar livsmiljö. Vår verksamhet handlar både om utveckling och förädling av den bebyggda miljön och att skapa goda, nya miljöer.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.