search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kommunvägledare

#LI-priority
FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsKontaktcenter
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagJuni till Augusti
Sista ansökningsdag2018-02-19
Referensnr18-04-0003
Publicerad2018-01-12
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Kontaktcenter
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Juni till Augusti
Sista ansökningsdag
2018-02-19
Referensnr
18-04-0003
Publicerad
2018-01-12

Arbetsplatsbeskrivning
Vi på kontaktcenter är medborgarnas och företagens ingång till service och information om kommunens verksamhet och tjänster. Vi avlastar och stödjer verksamheterna i kommunen samtidigt som vi är en del av verksamhetsutvecklingen. Vi har kontakter i första hand via telefon men också via digitala kanaler och fysiska möten. Kontaktcenter är en enhet på kommunikationsavdelningen och vi är totalt 25 medarbetare. När vi frågar medborgare och företag om vår verksamhet är deras syn att vi har mycket gott bemötande och hög servicenivå.

Arbetsuppgifter
Som kommunvägledare är ditt uppdrag är att ge service och information till medborgare och företag, både i reception och via telefon. Du svarar på frågor och handlägger ärenden för samtliga förvaltningar inom kommunen. I din roll är det viktigt att du en god ambassadör för kommunen.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är mycket serviceinriktad och har fingertoppskänsla för kundservice. Du trivs i en miljö präglad av utveckling och tidvis högt tempo och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar gärna i team men kan och vill ta eget ansvar. Vi förutsätter att du gillar och är duktig på att använda olika IT-system och att söka information. Du ska ha förmåga att ta initiativ och hitta lösningar. Du kan snabbt ta in information och förmedla den vidare på ett pedagogiskt sätt. Du har mycket god kommunikativ förmåga i tal som skrift.

Vi ser gärna att du är högskolestuderande.

Urvalsprocessen sker löpande så välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

Upplysningar
Kontaktcenterchef Ewa Ling Persson, tfn. 036-10 21 69
Fackliga företrädare: www.jonkoping.se/fackligastk


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.