search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHuskvarnabergets förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-03-05
Sista ansökningsdag2018-02-11
Referensnr18-60-0030
Publicerad2018-01-17
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Huskvarnabergets förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-03-05
Sista ansökningsdag
2018-02-11
Referensnr
18-60-0030
Publicerad
2018-01-17

Arbetsbeskrivning
Huskvarnabergets Förskoleområde ligger vackert och naturnära på Huskvarnabergets höjder. Området består av förskolorna Eriksberg, Fagerslätt, Kleckerska villan, Nordskogen och Stensholm.


Arbetsuppgifter
I vår organisation har du goda möjligheter att utveckla din förskollärarroll. Tillsammans med arbetslaget utformar, leder och utvecklar du verksamheten efter förskolans styrdokument och områdets prioriterade mål genom ett tematiskt arbetssätt. Genom att skapa tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och medarbetare bidrar du till ett gott arbetsklimat för alla. Vi ser ditt engagemang och din kompetens som viktiga byggstenar i vårt kvalitetsarbete.


Kompetenskrav
Legitimerad förskollärare. Goda kunskaper i att omstätta teori och praktik utifrån styrdokumentens intentioner genom ett varierat, systematiskt och glädjefyllt arbetssätt.
Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Övrigt
Vi erbjuder mentorskap.
Stor vikt läggs vid engagemang, ett positivt synsätt samt ett kreativt och varierat arbetssätt. Vi har ett nära samarbete med HLK genom att vara en av Jönköpings kommuns övningsförskolor.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Förskolechef: Anna-Karin Wilhelmsson 036 10 24 48
Bitr. Förskolechef: Maria Lindström-Fogelberg 036 10 64 85
Bitr Förskolechef: Maria Levinsson 036 10 74 24
Lärarförbundet: Linda Vist 036 10 22 83
Lärarförbundet: Ulrika Öberg 036 10 36 64
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.