search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vårdare till Vipevägens Gruppbostad, 3 tjänster

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsVipevägens Gruppbostad
AnställningsformTillsvidare
Omfattning80-100 % Enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-02-14
Referensnr18-70-0012
Publicerad2018-01-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Vipevägens Gruppbostad
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
80-100 % Enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-02-14
Referensnr
18-70-0012
Publicerad
2018-01-30

Vilka är vi?
Vipevägens gruppbostad är belägen i Huskvarna. Hos oss bor 5 personer med intellektuella funktionsnedsättningar i egna lägenheter och personal ska alltid finnas tillgänglig dygnet runt som stöd. Vi är 12 medarbetare på Vipevägen. Vi utökar vår verksamhet och söker nu 3 nya medarbetare.

Vad gör vi?
Vi på Vipevägens gruppboende arbetar bland annat med att ge personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, träning och service med beaktande av medborgarens personliga integritet. Medborgarens behov och struktur ska vara utgångspunkten och vi arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Vårt arbete syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Kontaktmannaskap tillämpas och innebär att varje medarbetare har ansvar för en medborgare och håller därmed kontakten med anhöriga, gode män, daglig verksamhet mm. Dokumentation är ett naturligt inslag i arbetet för att säkerställa kvalitativ omsorg av medborgare.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du är lugn och trygg som person och har god självkännedom. Det är viktigt att du har ett professionellt bemötande och att du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. Vi på Vipevägens Gruppbostad arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och därför bör du som söker ha god pedagogisk insikt. Du har ett intresse av att utvecklas i arbetet och vara delaktig i vårt systematiska förbättringsarbete. Även du som har företrädesrätt är välkommen att söka.
Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll, vaken natt och var tredje helg
Vänligen ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.
Urvalsprocessen påbörjas efter 14/2. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Lena Plomén, Enhetschef 036-10 77 86 (tillgänglig från 7/2)
Stefan Johansson, Fackligt ombud 036-10 39 43

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.