search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 7-9 Spanska

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsStadsgårdsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-03-04
Referensnr17-60-0634
Publicerad2018-01-23
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Stadsgårdsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-03-04
Referensnr
17-60-0634
Publicerad
2018-01-23

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till oss på Stadsgårdsskolan! Vi är en 7-9 skola med ca 300 elever samt en klass inom autismspektrat åk 7-9 och förberedelseklass för nyanlända. Skolan ligger i området Råslätt, utanför Jönköping och våra elever kommer främst från Råslätt, Grästorp och Barnarp.

Vi arbetar på hela enheten i sammansvetsade arbetslag med ett nära samarbete kring elevernas hela skoldag. Det är en viktig del i skolans arbete och ett viktigt mål att hela tiden arbeta med såväl elevernas kunskapsutveckling som deras attityder och värderingar. Genom att bygga goda relationer mellan vuxna och barn läggs en stabil grund för att alla elever ska lyckas. Vårt ledord i detta arbete är "tillsammans".

Till vårt härliga gäng söker vi nu en lärare i spanska gärna i kombination med annat ämne på Stadsgårdsskolan.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär undervisning i spanska och ev annat ämne samt arbetslagsarbete och mentorskap för ett antal elever.

Kompetenskrav
Du har lärarutbildning mot 4-9 eller ämneslärare med lärarlegitimation.

Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Rekrytering kan komma att ske löpande.
Var god ange referenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Marcus Simonsson 036-10 64 32
Bitr rektor Pernilla Hjelm 036- 10 39 10
Lärarnas Riksförbund Anders Torhall, 073-152 46 71

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.