search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Medarbetare till ungdomsboende Karlavägen och Vanadingatan, flera tjänster

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKarlavägen och Vanadingatan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-02-09
Referensnr18-70-0014
Publicerad2018-01-26
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Karlavägen och Vanadingatan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-02-09
Referensnr
18-70-0014
Publicerad
2018-01-26

Vill du bli en del av arbetet kring en eller flera ungdomar med särskilt behov av trygghet, kontinuitet och struktur? Då är en tjänst på Karlavägens korttid eller Vanadingatans barn- och ungdomsboende rätt för dig!

Vilka är vi?
På Karlavägen och Vanadingatan arbetar vi med barn och unga med intellektuella funktionsnedsättningar och diagnoser inom autismspektrumet och/eller särskilt stora behov av en individuellt utformad miljö. I nuläget finns förutom korttidsboendet även två Barn- och ungdomsboenden på Karlavägen. Den verksamheten ska nu utökas med ett tredje Barn- och ungdomsboende.
Vi söker därför nya medarbetare till vårt korttidsboende på Karlavägen i Tenhult samt vårt planerade Barn- och ungdomsboende på Vanadingatan i Taberg.

Vad gör vi?
På korttidsboendet arbetar man med ett antal barn och unga som bor hemma och vistas delar av tiden på boendet. På barn- och ungdomsboendet bor medborgana permanent. Den verksamheten är under utveckling och där kommer du inledningsvis främst att arbeta med en av ungdomarna. Vi är just nu i uppstarten av en ny arbetsgrupp för den medborgaren och på sikt ser vi att teamen på boendena i större utsträckning kan arbeta tillsammans med flera utav ungdomarna. Medborgarna är i särskilt behov av trygghet, kontinuitet och struktur. Individens behov är alltid i centrum och du ger stöd i form av pedagogiska insatser och lågaffektivt bemötande. Du genomför omvårdnadsarbete och är delaktig i medborgarens aktiviteter. Vi arbetar utifrån kontaktmannaprincipen, vilket innebär att du har kontakt med bland annat föräldrar, skola, fritids och daglig verksamhet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är rätt person för jobbet! Kanske har du utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta inom autism, har gått omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande. Du kanske har utbildning på KY/YH- eller på högskolenivå inom beteendevetenskap eller specialpedagogik. Det viktiga är att du har en lugn och trygg personlighet samt har god förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Du förväntas tillsammans med övriga medarbetare planera och strukturera arbetet på ett självständigt, flexibelt och ansvarsfullt sätt. Vidare ser vi gärna att du har b-körkort.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
- Tillsvidaretjänst 100% eller efter eget önskemål
- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Det är flera tillsvidaretjänster som ska tillsättas, vi erbjuder 100% tjänstgöring men arbetsgruppen har möjlighet att vara med och planera och lägga scheman vilket möjliggör flexibilitet avseende tjänstgöringsgrad.
Arbetet är förlagt till vardag, helg, dag, kväll och journatt.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag

Upplysningar
Jonas Henrysson, Enhetschef på Vanadingatan, 036-10 55 06
Ann Ahlrichs, Enhetschef på Karlavägen, 036-10 80 13
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.