search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckadalsgymnasiet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överrenskommelse
Sista ansökningsdag2018-02-09
Referensnr18-61-0005
Publicerad2018-01-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckadalsgymnasiet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överrenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-02-09
Referensnr
18-61-0005
Publicerad
2018-01-26

Är du utbildad inom kök och servering? Har du nära till skratt? Vill du arbeta i ett härligt team som har en vilja att varje dag göra måltiden till en så bra upplevelse som möjligt? Då är tjänsten som Kock hos oss i skolmåltiden på Bäckadalsgymnasiet någonting för dig.

Som Kock hos oss kommer du att arbeta med matlagning från grunden och tillagning av specialkoster. I arbetet ingår även egenkontroll samt att utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter inom storkök såsom salladsberedning, disk, städ och servering. Du kommer även arbeta i skolans café. Utöver matlagning och servering till skolans elever levererar vi även måltider till andra enheter inom kommunen.

Bäckadalsgymnasiet
Är ett studie- och yrkesförberedande gymnasium med ett stort antal gymnasieutbildningar. Vår helhetsidé består av fem värdeord som ska prägla vår skola. Värdeorden har tagits fram av all personal gemensamt och de beskriver vad vi vill ska karaktärisera Bäckadalsgymnasiet. Värdeorden är länken mellan statliga och kommunala uppdrag och vår vardag. De vägleder oss i våra möten med alla elever. Alla beslut ska präglas av våra värdeord: elevfokus, tydlighet, respekt, höga förväntningar och delaktighet/samarbete. Mer om våra värdeord: http://www.backadal.se/om-skolan/vision-och-vardegrund.html

Skolmåltiden på Bäckadalsgymnasiet består av två kök, placerade på Åsenvägen och Åsens körgård där tretton personer för närvarande arbetar. Tillsammans har vi ett nära samarbete med elever, lärare och övrig personal på skolan. För mer information om skolan se: www.backadalsgymnasiet.se

Vem är du?
Du har kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurang och/eller storkök. Du har ett genuint intresse och känsla för matlagning. Meriterande är om du har utbildning inom specialkost och kunskaper i kostprogrammet MATILDA. Eftersom du även kommer att arbeta i skolans café ser vi kassavana som meriterande.

Du har lätt för att samarbeta och kan självständigt utföra ditt arbete. Du har även förmåga att arbeta i ett högt tempo. Vi värdesätter noggrannhet, ansvarstagande och serviceanda. Eftersom vi arbetar i team är flexibilitet viktigt och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Tjänsten är en uppehållsanställning.

Upplysningar
Kökschef: Jessica Käll, tfn 036 – 10 62 48, mail: jessica.kall@jonkoping.se
Kommunal: Ulrika Jensen, tfn 036 – 10 58 10, mail: ulrika.jensen@jonkoping.se

Fackliga UBF
http://www.jonkoping.se/fackligaubf


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.