search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till centralt belägen demensenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKristinedals demensboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-02-19
Referensnr18-71-0018
Publicerad2018-01-29
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kristinedals demensboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-02-19
Referensnr
18-71-0018
Publicerad
2018-01-29

Vilka är vi?
Krisitnedals äldreboende består av fyra plan och på de olika planen finns det två demensenheter, två korttidseneheter, en träffpunktsverksamhet och två äldreboenden. Vi som arbetar på boendet består av 55 medarbetare som alla arbetar efter dokumenterade mål och strävar efter ett salugent förhållningssätt med äldreomsorgens värdegrund som utgångspunkt. Vi söker nu en ny medarbetare till vår demensenhet som vill bli en del av vår arbetsgrupp.

Vad gör vi?
Vi på Kristinedals demensenhet arbetar med att ge individuellt anpassad vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid medborgarnas integritet och arbetar efter den värdegrund som bygger på individens önskan och förmåga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska kunna erbjuda stöd och hjälp med hög kvalité för ett självständigt liv. Vidare arbetar vi med relationsskapande kontaktmannaskap, social dokumentation samt har ett aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt har erfarenhet inom demensvård. Vi arbetar med individer med demens vilket ställer krav på omhändetagande och förhållningssätt, därför söker vi dig som kan anpassa dig till olika situationer och har ett gott bemötande. Empati och förmåga är viktiga faktorer i yrket då det hjälper dig att sätta dig in i medborgaranas situationer. Vi söker vidare dig som har lätt för att samarbeta i grupp, är strukturerad, initiativtagande och stabil. Du som söker ska ha god datorvana och ha kännedom om vilka system kommunen använder sig av. Självklart ska du även ha ett intresse av att arbeta med äldre!
Vi värderar personlig mognad högt!

Vad erbjuder vi?
- Arbete i en arbetsgrupp som präglas av gemenskap.
- Vi arbetar med ständiga förbättringar och som medarbetare får du vara med i vårt utvecklingsarbete och förbättra vår verksamhet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysning
Milos Licina, Enhetschef, Tel: 036-10 68 60
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.