search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vågansvarig

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsMiljöhantering i Jönköping
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-02-18
Referensnr18-55-0015
Publicerad2018-01-31
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Miljöhantering i Jönköping
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-02-18
Referensnr
18-55-0015
Publicerad
2018-01-31

Arbetsplatsbeskrivning
Miljöhantering i Jönköping är verksamma inom området avfallshantering. Vår anläggnings tillstånd innefattar både behandling och deponering av IFA (icke farligt avfall) och FA (farligt avfall) och vi är miljöcertifierade enligt ledningssystemet ISO 14001. På vår anläggning som är lokaliserad mellan Tenhult & Barnarp tar vi emot de flesta typer av avfall som uppkommer i samhället, exempelvis förorenade jordar, industriavfall samt avfall från kommunens sophämtning och sortergårdar.
Personalstyrkan består idag av 12 heltidsanställda.
Läs gärna mer om vår verksamhet på www.miljonjkpg.se

Arbetsuppgifter
Våra 3 styck 24 meters fordonsvågar är hjärtat i vår verksamhet så du som vågansvarig administratör kommer att ha en viktig roll hos oss. Du har många olika arbetsuppgifter, exempelvis invägning av alla de olika avfallsslag som våra kunder levererar till oss, kundkontakter, fakturahantering samt div. uppföljningsarbete. Vidare innehåller tjänsten allmänna kontorsgöromål som hantering av post, beställningar, kontroll av fakturor mm. Du kommer även ha ett nära samarbete med våra maskinister då ni gemensamt ska se till att på bästa sätt utföra de olika uppgifter som vi ställs inför i det dagliga arbetet.

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du har ekonomisk och/eller administrativ utbildning eller erfarenhet från liknande arbete. Du ska arbeta på vårt vågkontor och i nära samarbete med våra maskinister så tidigare erfarenhet från arbetsplatser med entreprenadmaskiner eller tunga fordon är meriterande. Du ska trivas med att ha kontakt med människor så väl i telefon som ansikte mot ansikte. Servicekänsla, flexibilitet, samarbetsförmåga, ansvarstagande och noggrannhet är egenskaper vi värdesätter högt. Har du erfarenhet från avfallsanläggning eller entreprenadbranschen är det meriterande.
Du behöver god kunskap att uttrycka dig i svenska språket eftersom vi i stor utsträckning använder komradio för att internt kommunicera med varandra.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Ulf Gustafsson, Verksamhetschef 0722-02 50 65

Kommunal: Carina Gardewall 036-10 51 00
Vision: Susanne Bosevik-Carlsson 036-10 77 94


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.