search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Sommarjobb som kock och köksbiträde

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-06-25 till 2018-08-19
Sista ansökningsdag2018-06-15
Referensnr18-71-0022
Publicerad2018-01-31
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-06-25 till 2018-08-19
Sista ansökningsdag
2018-06-15
Referensnr
18-71-0022
Publicerad
2018-01-31

Jönköpings kommun söker dig som är intresserad av ett viktigt och varierande sommarjobb till kostverksamheten inom äldreomsorgen. Kostverksamheten består av 20 kök i varierande storlek och är geografiskt spridda över hela Jönköpings kommun. När du jobbar hos oss är arbetstiden förlagd till dagtid, du kan därmed ägna kvällarna till annat. Vi söker både kockar och köksbiträden!

Vad innebär jobbet?
Äldreomsorgen i Jönköpings kommun har det gemensamma målet att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Mat och kosthållning är en av de viktigaste delarna i detta arbete. Som semestervikarie inom kostverksamheten kommer du ha hand om matlagning från grunden och tillagning av specialkoster. I arbetet ingår även att göra matsedelsplanering, varubeställningar, egenkontroller samt att utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter inom storkök såsom diskning, städning och servering.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en avslutad eller pågående kockutbildning eller annan utbildning inom restaurang och livsmedel. Har du tidigare erfarenhet av matlagning i storkök är det meriterande. Vi söker vidare dig som är flexibel och självgående. Arbetet kräver att du ska kunna sammarbeta med andra och kunna arbeta i högt tempo samt ha en känsla för service.

Du som söker måste behärska det svenska språket i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse.

Våra semesterperioder är 25 juni-22 juli (period 1) och 23 juli-19 augusti (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/dem geografiska områden du har valt i din ansökan. Detta gällen även helg som vardag.

Rekryteringen kommer pågå under hela våren och vi gör löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75 eller på e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.