search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Ekhagens gästhem

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-02-11
Referensnr18-71-0021
Publicerad2018-01-31
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-02-11
Referensnr
18-71-0021
Publicerad
2018-01-31

Vilka är vi?
Ekhagens gästhem är en kortidsenhet med palliativ inriktning. Gästhemmet har tio platser och tar emot patienter från hela Jönköpings Kommun. I samma byggnad ligger Lönnens korttidsenhet. På Lönnen finns nio vårdplatser för svårt medicinskt sjuka patienter under den tid de är i behov av avancerad vård och omsorg innan de sedan flyttar hem eller till annan kommunal verksamhet. Gästhemmet och Lönnen har en gemensam enhetschef och samarbetar. Vi är bemannade med sjuksköterskor och undersköterskor dygnet runt.

Vad innebär arbetet?
Som undersköterska hos oss utför du delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser och arbetar tillsammans med distriktssköterska/sjuksköterska samt fysioterapeut och arbetsterapeut. Du ansvarar för att säkerställa vård och omsorg, dokumentation och hanterar läkemedel och samordning i ärendet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande med specialistutbildning exempelvis inom palliativ vård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av exempelvis venprovtagning, dosettdelning, trachestomi, CVK, PEG och insulingivning.

Vi söker dig som är flexibel och har lätt för att anpassa dig utifrån arbetssituation och belastning. Du har god samarbetsförmåga och är lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer. Du är flexibel och kan arbeta självständigt och fatta snabba beslut.

Vi erbjuder
• En arbetsgrupp med bra sammanhållning
• Nära samarbete med andra yrkeskategorier
• Möjlighet till vidareutbildning
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
• Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.


Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef, Monica Leander Malmlöv 036-102408
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.