search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Maskinist Ma

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsMiljöhantering i Jönköping
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-02-25
Referensnr18-55-0017
Publicerad2018-02-01
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Miljöhantering i Jönköping
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-02-25
Referensnr
18-55-0017
Publicerad
2018-02-01

Arbetsplatsbeskrivning
Miljöhantering i Jönköping är verksamma inom området avfallshantering. Vår anläggnings tillstånd innefattar både behandling och deponering av IFA (icke farligt avfall) och FA (farligt avfall) och vi är miljöcertifierade enligt ledningssystemet ISO 14001. På vår anläggning som är lokaliserad mellan Tenhult & Barnarp tar vi emot de flesta typer av avfall som uppkommer i samhället, exempelvis förorenade jordar, industriavfall samt avfall från kommunens sortergårdar. Vi har även en omlastningshall för återvinningsmaterial (FNI) från kommunens sophämtning. Personalstyrkan består idag av 12 heltidsanställda.
Vi har egen verkstad och tvätthall och vår maskinpark består bland annat av 3 styck hjullastare, grävmaskin, materialhanterare, , dumper, bandschaktare, sorterverk mm.

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.miljonjkpg.se

Arbetsuppgifter
Som maskinist hos oss kommer du få varierande entreprenadmaskinsarbeten i flertalet olika maskiner inom vår anläggning, exempelvis lastning, lossning, sortering av avfall, grävarbeten mm. Eftersom vi är en liten grupp kommer du stundtals även att behöva köra dumper, materialhanterare, bandschaktare mm.

Kompetenskrav
Förarbevis eller dokumenterad erfarenhet i användandet av hjullastare är ett krav. Har du dessutom förarbevis eller erfarenhet i användandet av grävmaskin och maskinstyrning är detta meriterande. Du behöver god kunskap att uttrycka dig i svenska språket eftersom vi internt använder komradio för att kommunicera med varandra.
Körkort B är ett krav
Erfarenhet från avfallsbranscher är meriterande men inget krav.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Ulf Gustafsson, Verksamhetschef 0722-02 50 65

Kommunal: Carina Gardewall 036-10 51 00


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.