search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Projektledare

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsSödra Munksjön Utvecklings AB
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
TillträdesdagEfter överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-02-23
Referensnr18-04-0005
Publicerad2018-02-02
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Södra Munksjön Utvecklings AB
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-02-23
Referensnr
18-04-0005
Publicerad
2018-02-02

Arbetsplatsbeskrivning
Södra Munksjön Utveckling AB bildades under 2014 för att på ett tydligt sätt kunna ta ett helhetsgrepp över det område som beskrivs i Ramprogrammet från 2012. Detta är ett strategiskt viktigt område för stadens expansion och omfattar ca 300 Ha där det planeras för ca 10.000 bostäder och ca 450 000 m2 kommersiella ytor. Bolaget skall ha en ledande roll såväl internt inom kommunen som gentemot externa aktörer och därmed vara en katalysator för expansion av hela området. Bolaget skall även aktivt verka för utvecklingen av Torsviks-och Stigamoområdena. Bolaget är under en uppbyggnadsfas och arbetet präglas därför mycket av nytänkande och utvecklande av organisationen.
Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag som ingår i koncernen Jönköpings Rådhus AB

Arbetsuppgifter
•Projektledning för exploateringsprojekt och underhållsprojekt i genomförandefasen
•Förhandlingar med externa parter såväl privata aktörer som kommunen
•Delta i uppbyggandet av bolaget

Kompetenskrav
Du har en utbildning från Teknisk Högskola Civilingenjör alternativt Högskoleingenjör med inriktning Väg & Vatten, Lantmäteri eller likvärdig.
Du har ca 5 års relevant yrkeserfarenhet från t.ex. fastighetsbolag, entreprenör, konsult eller kommunal exploateringsverksamhet. Du har förhandlingsvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Som person är du strukturerad och målinriktad med stor förmåga att ta egna initiativ och genomför uppgifterna från start till mål. Du har helhetssyn och är en utpräglad lagspelare med stor prestiglöshet.

Övrigt
Krav på körkort.

Upplysningar
Henrik Gustafsson, VD SMUAB 0768-346980

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.