search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare, åk 1, 2 tjänster ht 2018

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsKålgårdsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2018-08-10
Sista ansökningsdag2018-02-25
Referensnr18-60-0042
Publicerad2018-02-02
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Kålgårdsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2018-08-10
Sista ansökningsdag
2018-02-25
Referensnr
18-60-0042
Publicerad
2018-02-02

Arbetsplatsbeskrivning
Kålgårdens skolområde består av en skola med drygt 240 elever. Skolan är idag i en spännande och expansiv fas. Skolan har fyra fritidshem, samt Döv- och hörselklasser och Tal- och kommunikationsklasser. Kålgårdsskolan ligger centralt i Jönköping med gångavstånd till både kultur och natur, såsom Rocksjön, Stadsbiblioteket, kulturhuset Spira och Upptech. En kort bussresa bort ligger även populära idrottsanläggningar som Kinnarps Arena och Rosenlundsbadet.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu två lärare, till årskurs 1 från hösten 2018. Ni kommer att arbeta tätt tillsammans med ytterligare en lärarkollega och övriga i arbetslaget. I samverkan med kollegor och rektor ska du arbeta för ökad måluppfyllelse i skolans övergripande verksamhet, utvecklingsarbete och arbetslag.

Kompetenskrav
Du ska vara behörig/legitimerad lärare med adekvat utbildning. Du ska ha goda pedagogiska kunskaper och vara väl förtrogen med läraruppdraget utifrån gällande styrdokument. Du ska ha ett inkluderande bemötande där utgångspunkten är att alla elever vill och kan lära sig. God samarbetsförmåga med elever, kollegor och vårdnadshavare förutsätts.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Grundläggande IKT-kunskaper är ett krav.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Louise Hultman, 036-107336
Bitr. rektor Lotta Lagö, 036-102618
Lärarförbundet Miriam Axelsson, 036-102681

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.