search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Ramsaygårdens specialboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
OmfattningEnl. överenskommelse
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-02-26
Referensnr18-71-0025
Publicerad2018-02-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Enl. överenskommelse
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-02-26
Referensnr
18-71-0025
Publicerad
2018-02-05

Vilka är vi?
Ramsaygården har två år i rad haft dem bästa resultaten enligt medarbetarundersökningen och äldreboendet är beläget på Vilhelmsro. Ramsaygården är ett av två specialboende i kommunen med inriktning på extra svår kognitiv svikt, svårare beteenden. Därför har vi också högre bemanning än ett vanligt demensboende. Äldreboendet består av fyra enheter, Gläntan, Solbacken, Solhöjden och Utsikten. Dessa enheter består i sin tur av tio lägenheter vardera, 40 totalt. Vi som arbetar på Ramsaygårdens specialboende består av 45 medarbetare och vi söker nu en undersköterska som vill vara en del av vår arbetsgrupp.

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Ramsaygårdens äldreboende har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi arbetar efter ett salutogent synsätt, där vi tillvaratar varje individs förmågor. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska erbjuda stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av demensvård. Det är meriterande om du har läst kurser inom demensvård och/eller psykiatri utöver din utbildning. Våra dagar ser aldrig likadana ut och därför bör du som söker vara flexibel. Vi söker vidare dig som är självgående och initiativtagande, i vårt arbete är sammarbete viktigt och därför söker vi dig som har en god sammarbetsförmåga.
Vi värderar personlig mognad högt!

Vad erbjuder vi?
- Ett utmanande och stimulerande arbete i en arbetsgrupp som består av erfaren och extrautbildad personal.
- Arbete på en arbetsplats där personalinflytande är viktigt!
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel.

Övrigt
*Ange önskad sysselsättningsgrad.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpnade, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Jonas Arvidsson, enhetschef tel: 036-10 26 94
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.