search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Bokare/enhetsadministratör

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, Resurspoolen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-02-19
Referensnr18-70-0024
Publicerad2018-02-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, Resurspoolen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-02-19
Referensnr
18-70-0024
Publicerad
2018-02-05

Vilka är vi?
Resurspoolen är en bemanningsservice med uppdrag att lösa oplanerad/akut frånvaro som uppstår i Funktionshinderomsorgen. Verksamheterna vänder sig till personer med funktionshinder som har personlig assistent, boendestöd eller som bor i någon av våra gruppbostäder eller servicebostäder.
Resurspoolen erbjuder service 365 dagar om året och består av ca 40 medarbetare, två enhetschefer och tre bokare. Vi söker nu dig som vill bli vår nya kollega inom vår bokningsenhet. Bokningen har sin arbetsplats i lokaler på A6 området, Kaserngatan 10.

Vad gör vi?
Som bokare/enhetsadministratör inom Resurspoolen blir din främsta arbetsuppgift att med hjälp av dator och telefon, ge service till våra verksamheter vid akut frånvaro. Vi använder oss av bokningssystem Time Care Pool (verktyg för vikarietillsättning). Du är tillsammans med dina kollegor och enhetschefer delaktig i planering och utvecklingen av verksamheten. I arbetet ingår även allmänna kontorsgöromål såsom fakturahantering, personaladministration med löner, frånvarorapportering, beräkna årsarbetstid mm.

Vem söker vi?
Du ska ha gymnasieutbildning med ekonomisk/administrativ inriktning och ha god datavana samt kunna uttrycka dig väl muntligt och skriftligt. Det kan vara en fördel att ha egen erfarenhet av vårdarbete eller att ha arbetat med schemaläggning. Du ska vara kommunikativ och trivas med att ha kontakt med människor, såväl i telefon som ansikte mot ansikte. Du måste ha förståelse för kundens situation och ha ett servicetänk där du anstränger dig för att hitta lösningar. Arbetet förutsätter att du är lugn och kontrollerad i stressituationer och att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du måste kunna arbeta självständigt eftersom ensamarbete förekommer under helgerna. Erfarenhet av system som Time Care Pool/Time Care Planering och Personec är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd måndag-fredag med helgtjänstgöring enligt schema.
Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Enhetschef Andreas Berglund, 036-102524
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.