search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

två skötare/arbetsterapeuter till gruppboendet Sörbo

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
OmfattningEnl. överenskommelse
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-02-20
Referensnr18-70-0021
Publicerad2018-02-06
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Enl. överenskommelse
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-02-20
Referensnr
18-70-0021
Publicerad
2018-02-06

Vilka är vi?
Sörbo är en gruppbostad som är belägen i Barnarp och finns till för människor med psykisk funktionsnedsättning. Gruppbostaden består av sammanlagt 12 lägenheter och personal finns alltid tillgänglig. Vi söker nu två nya medarbetare som vill vara en del av vår arbetsgrupp.

Vad gör vi?
Arbetet består i att tillsammans med övrig personal tillse att de boende får den hjälp och det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån den enskildes egna förutsättningar och behov. Vi har ett salutogent förhållningssätt och för oss är det självklart att de boende ska uppleva sin livssituation begriplig, hanterbar och meningsfull. Kontaktmannaskap tillämpas i arbetet och innebär att varje medarbetare har ansvar för en medborgare och håller därmed kontakten med anhöriga, gode män, daglig verksamhet osv. Dokumentation är också ett naturligt inslag i arbetet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot psykiatrin eller dig som är legitimerad arbetsterapeut. Det är meriterande om du som söker även har erfarenhet av tidigare arbete inom psykiatrin. Vi värderar personlig mognad högt då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. Vi söker vidare dig som är initiativtagande, stabil och du tar ansvar för självständigt arbete såväl som du kan samarbeta och arbeta i grupp. Det är viktigt att du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt att du har ett professionellt bemötande.
B-Körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?

- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
I denna rekrytering tillsätts två tjänster, en tillsvidare och ett vikariat på 6 månader eller längre, ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.
Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Anna Eskdahl, enhetschef tel: 036-10 52 90.
Jill Lantz, arbetsplatsombud Kommunal tel: 036-10 39 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.