search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Utbildningsledare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsYrkeshögskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse till 2019-06-20
Sista ansökningsdag2018-02-13
Referensnr18-61-0007
Publicerad2018-02-06
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Yrkeshögskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse till 2019-06-20
Sista ansökningsdag
2018-02-13
Referensnr
18-61-0007
Publicerad
2018-02-06

Vilka är vi?
Organisatoriskt kommer du att tillhöra Jönköpings kommun - Yrkeshögskolan Jönköping och utbildningarna är förlagda till Bäckadalsgymnasiets verkstadslokaler.

Yrkeshögskolan bedriver just nu tekniska utbildningar inom Automation-robotteknik, CNC teknik, Logistik, Produktionsutveckling och Elkonstruktion, men kommer under 2018 utöka med ytterligare utbildningar. Vår värdegrund är att vi vill stå för tekniska utbildningar i framkant. Vår vision är att vi vill vara ett av landets ledande El- automationscentra med hög kompetens och ett stort engagemang hos vår personal.

Om tjänsten:
Ledningsansvar och service till studerande, ledningsgrupper och medarbetare. Organisera och utveckla verksamhetens uppdragsutbildningar, kompetensförsörjning och certifieringar. Övergripande kvalitetsansvarig inom verksamheten, delta i uppföljningar mot myndigheten. Ansvarig för de uppdrag som en utbildningsledare sköter inom ett antal YH utbildningar. Du deltar i arbetet att utveckla och kvalitetssäkra (enligt MYH:s och JU:s riktlinjer) i pågående utbildningar.

Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet av ledningsgrupparbete och företagsinriktat arbete med fördel från yrkeshögskoleverksamhet. Du har förmåga att knyta goda- långsiktiga företagskontakter. Ditt arbetssätt utmärks av servicekänsla, struktur och noggrannhet. Du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer, samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en självständig och lösningsfokuserad person som har viljan att utveckla dig själv och ditt arbete. Du trivs med ett högt arbetstempo. Vi erbjuder en trivsam miljö, där du får ta mycket eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, effektivitet och flexibilitet. Utbildning i ekonomi eller didaktik är en positiv merit.

Övrigt:
För att underlätta rekryteringen bifoga gärna för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tillträde i april eller enligt överenskommelse. Heltid, Dagtid, Tidsbegränsad anställning. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vill du veta mer?
Verksamhetschef: Anders Rickman, tfn 0768-15 38 00
Utbildningskoordinator: Cathrine Dånsjö, tfn 0702-63 15 17

Fackliga organisationer
http://www.jonkoping.se/fackligaubf


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.