search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vaktmästare

FörvaltningKultur- och fritidsförvaltningen
ArbetsplatsAvdelning Idrott och Förening
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-06-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-02-28
Referensnr18-42-0006
Publicerad2018-02-09
Förvaltning
Kultur- och fritidsförvaltningen
Arbetsplats
Avdelning Idrott och Förening
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-06-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-02-28
Referensnr
18-42-0006
Publicerad
2018-02-09

Arbetsplatsbeskrivning
Avdelningens distrikt öst och väst ansvarar för driften av sporthallar, isytor, fotbollsplaner, vandringsleder, friluftsbad mm. Inom distrikt öst och väst arbetar ca 30 personer.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter inom sport och idrottsanläggningar såsom mindre reparationer, städning, iordningställande inför träning och matcher, grönyte- och isskötsel. Brukarservice till anläggningarnas samtliga besökare. I tjänsten ingår skifttjänstgöring (kvällar/helger) under delar av året. Beredskapstjänst kan också bli aktuellt.


Kompetenskrav
För tjänsten krävs gymnasieutbildning eller yrkeserfarenhet inom arbetsområdet. Kunskaper inom IT och ett allmänt tekniskt kunnande är meriterande. Då vi kommunicerar och rapporterar händelser krävs goda kunskaper i svenska språket samt läsförståelse och att kunna formulera sig skriftligt.
Förståelse för och insikt hur föreningsliv fungerar samt allmänt intresse inom idrott är önskvärt. Körkort B är ett krav, BE är önskvärt.

Vi söker dig som är flexibel och har god samarbetsförmåga. Servicekänsla och ett positivt förhållningssätt till samtliga brukargrupper är förutsättning för arbetet. Du är självgående och ser vad som behöver göras samt är ärlig och noggrann i ditt arbete. Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För närvarande placering vid Jönköpings Idrottshus inom enheten anläggningar väst
Ange löneanspråk i din ansökan.
Tjänsten kan komma att tas i anspråk av övertalig personal.

Upplysningar
Enhetschef distrikt väster: Jonny Svensson, tfn 036-10 73 44
Kommunal: Christer Thor, tfn 036-10 69 89


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen driver, stödjer och främjar verksamheter som bidrar till goda uppväxtvillkor för barn och unga i kommunen, verkar för att erbjuda alla kommuninvånare möjligheter till en rik och aktiv fritid, en god allmänkulturell verksamhet, bibliotek och stöd till kulturföreningar.
Kommunala fritids-, bad- och idrottsanläggningar ryms inom ansvarsområdet liksom föreningsstöd, vissa ungdomspolitiska frågor, samordning av insatser för friluftsliv, vissa folkhälsofrågor, frivilligcentralen, folkbiblioteksverksamhet och allmänkulturell verksamhet som bland annat omfattar verksamhet inom dans, film, kulturarv, offentlig utsmyckning och kultur för barn och ungdom.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.