search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Hälso- & sjukvårdsfunktionen söker undersköterskor för timvikariat

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsEkhagen gästhem och Lönnens korttidsenhet
AnställningsformTidsbegränsad
OmfattningEnl överenskommelse
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-02-15
Referensnr18-71-0028
Publicerad2018-02-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Ekhagen gästhem och Lönnens korttidsenhet
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
Enl överenskommelse
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-02-15
Referensnr
18-71-0028
Publicerad
2018-02-07

Söker du ett varierande och utvecklande extrajobb inom hälso- och sjukvårdsfunktionen. För dig som läser sjuksköterskeprogrammet är detta en värdefull chans att tidigt få pröva dina kunskaper i praktiken och lära dig mycket nytt.

Ekhagens gästhem är en korttidsenhet med palliativ inriktning. Gästhemmet har tio platser och tar emot patienter från hela Jönköpings Kommun. I samma byggnad ligger Lönnens korttidsenhet. På Lönnen finns nio vårdplatser för svårt medicinskt sjuka patienter under den tid de är i behov av avancerad vård och omsorg innan de sedan flyttar hem eller till annan kommunal verksamhet. Gästhemmet och Lönnen har en gemensam enhetschef och samarbetar. Vi är bemannade med sjuksköterskor och undersköterskor dygnet runt.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss utför du delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser och arbetar tillsammans med distriktssköterska/sjuksköterska samt fysioterapeut och arbetsterapeut. Du ansvarar för att säkerställa vård och omsorg, dokumentation och hanterar läkemedel och samordning i ärendet.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning alternativt läst minst 3 terminer på sjuksköterskeprogrammet. Erfarenhet av exempelvis venprovtagning, dosettdelning, trachestomi, CVK, PEG och insulingivning är meriterande. Du måste kunna hantera ett stort ansvar och arbeta bra i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Som timvikarie planeras din arbetstid utifrån verksamhetens behov och dina önskemål/tillgänglighet.
Vi gör urval och kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden. Välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Monica Leander Malmlöv
Tfn: 036-10 24 08 eller e-post: Monica.leander-malmlov1@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.