search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock till Ribbaskolans kök

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-03-08
Referensnr18-71-0029
Publicerad2018-02-08
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-03-08
Referensnr
18-71-0029
Publicerad
2018-02-08

Vilka är vi?
Äldreomsorgen i Jönköpings kommun har det gemensamma målet att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Mat och kosthållning är en av de viktigaste delarna i detta arbete.

Vi söker nu en kock till ett av våra kök, Ribbaskolans kök. Vi lagar samt serverar mat till skolbarn och pensionärer. Vi lagar även mat till Grännas Äldreboende samt matportioner till hemmet. Till lunch, frukost och mellanmål tillagar vi totalt 620 portioner.

Vad gör vi?
Vår matlagning sker från grunden och vi tillagar även specialkoster. I vårt arbete ingår varubeställning, egenkontroll samt utförande av andra förekommande arbetsuppgifter inom storkök så som städ, disk och servering.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillaning av specialkoster. Vi söker vidare dig som är initiativtagande, flexibel och självgående. Arbetet kräver att du ska kunna sammarbeta med andra och kunna arbeta i högt tempo samt ha en känsla för service. Sist men inte minst ska du självklart ha ett genuint intresse och känsla för matlagning.

Vad erbjuder vi?
- Ett arbete med utmananingen att laga mat som ska passa barn från ålder 6 till de äldsta i vårt samhälle.
- Du får arbeta med bra råvaror och laga mat från grunden.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
*Jönköpings kommun erbjuder alltid 100 % tjänstgöringsgrad, denna tjänst avser 75 %. Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.
Arbetet är förlagt till dagtid, vardagar.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Britt Evertsdotter-Bergman, kostchef tel: 036-10 27 05
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.