search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Kristinedals äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-03-08
Referensnr18-71-0030
Publicerad2018-02-08
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-03-08
Referensnr
18-71-0030
Publicerad
2018-02-08

Vilka är vi?
Krisitnedals äldreboende består av fyra plan som i sin tur är fördelade på två demensenheter, två korttidseneheter, en träffpunktsverksamhet och två äldreboenden. Vi som arbetar på Kristinedal är en arbetsgrupp som präglas av gemenskap och besår idag av 55 medarbetare där samtliga arbetar efter dokumenterade mål. Vi söker nu en undersköterska som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss.

Vad gör vi?
Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi finns där för våra medborgare och vi arbetar efter ett salutogent synsätt, där vi tillvaratar varje individs förmågor. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi arbetar vidare med genomförandeplaner, social dokumentation samt med ett aktivt kontaktmannaskap. Kontaktmannaskap vilket innebär att varje medarbetare har ansvar för en medborgare och håller därmed kontakten med anhöriga, gode män osv.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Vi söker vidare sig som är flexibel och energisk. Empatisk förmåga är viktigt i yrket då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. Du som söker du kan ta ansvar för självständigt arbete såväl som du kan samarbeta och arbeta i grupp.

Vi värderar personlig mognad högt.

Vad erbjuder vi?
- Ett arbete på en arbetsplats med god gruppdynamik, struktur och ständigt förbättringsarbete.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
*Jönköpings kommun erbjuder alltid 100 % tjänstgöringsgrad, denna tjänst avser 80 %. Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar

Milos Licina, enhetschef, tel: 036-106860
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.