search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska med samordnaransvar

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsLärlingens äldreboende
AnställningsformTidsbegränsad 6 månader
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-03-13
Referensnr18-71-0032
Publicerad2018-02-14
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Lärlingens äldreboende
Anställningsform
Tidsbegränsad 6 månader
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-03-13
Referensnr
18-71-0032
Publicerad
2018-02-14

Är du utbildad undersköterska och brinner för planering, struktur och möten med människor? Då är rollen som undersköterska med samordnaransvar rätt för dig. Hos oss får du möjlighet att driva förbättringsarbete och utveckla verksamheten.

Vilka är vi?
Lärlingen är ett så kallat älh-boende, vilket innebär att det är ett äldreboende med hemtjänst/ beviljade insatser. Lärlingen består av 30 lägenheter och är en enhet och personalen arbetar över hela huset. Lärlingen är beläget på söder i Huskvarna.

Hur ser din vardag ut?
I rollen som undersköterska med samordnaransvar har du ansvar för planering och fördelning av arbetsgruppens dagliga arbete. Tillsammans med enhetschefen ska du bland annat följa upp kontinuitet och utförandegrad. I rollen ingår även olika former av rapportering och dokumentation. Du är ett stöd till dina kollegor i verksamhetens datasystem och är delaktig i introduktionen av nya medarbetare. I rollen ingår även att utföra de omvårdnads- och servicebehov våra medborgare har.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har god datavana och kunskaper i systemet TES Planering. Som person är du ansvarsfull, serviceinriktad och självgående. Du har förmåga att planera och prioritera ditt arbete på effektivt sätt. Du gillar att ha en övergripande roll med omväxlande arbetsuppgifter och har lätt för att samarbeta med andra.

Övrigt
Schemalagd arbetstid med tjänstgöring dagtid.
Tjänsten avser ett vikariat på 6 månader med chans till förlängning.
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Enhetschef Rifa Gazrawi, tfn: 036-10 75 81
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.