search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i musik

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTenhults so
AnställningsformTillsvidare
Omfattning60-100%
Tillträdesdag2018-08-10
Sista ansökningsdag2018-03-11
Referensnr18-60-0057
Publicerad2018-02-14
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tenhults so
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
60-100%
Tillträdesdag
2018-08-10
Sista ansökningsdag
2018-03-11
Referensnr
18-60-0057
Publicerad
2018-02-14

Arbetsplatsbeskrivning
Du vill och vi vill bidra till en likvärdig skola. Hos oss arbetar vi för en attraktiv och likvärdig skola där våra pedagoger inspirerar till nyfikenhet, kreativitet och kunskap, genom att ta vara på varje barns talanger och styrkor. Alla barn ska trivas och må bra därför har vi en trygg och säker miljö där nolltolerans mot mobbing och kränkande behandling är en självklarhet.

Inom Jönköpings kommuns utbildningsförvaltning har vi behörig personal med hög kompetens och vi tar tillvara och utvecklar varje medarbetares personliga förmåga. Här kommer du som medarbetare att bli en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete. Våra ledare visar vägen och tänker helhet och inom hela förvaltningen har vi fokus på digitala verktyg och moderniserat lärande.
Tenhultsskolan ligger centralt placerad i Tenhult och är en F-6 skola med cirka 535 elever. Vårt skolområde, som är ett av kommunens största, består av två skolor, Tenhultsskolan och Ödestugu skola. Skolorna har hög måluppfyllelse, trygga elever, goda förutsättningar samt engagerad och kompetent personal. Vi har ett ganska stort upptagningsområde som gränsar mot både Vaggeryd och Nässjö. Vårt arbete präglas av en gemensam värdegrund där vi värnar om glädje, trygghet och lustfyllt lärande.

Arbetsuppgifter
Vi söker lärare i musik på 60 % för undervisning i åk 3-6. Tjänsten kan utökas till 100 % om sökande är intresserad och arbetsuppgifter varierar då utifrån sökandes behörighet, t ex resurslärare, vikarie eller lärare i fritidshem. I dina arbetsuppgifter som musiklärare ingår förutom musikundervisning även ansvar för gemensamma traditioner med musikinslag t ex skolavslutningar. Till din hjälp i detta ansvar finns det praktiskestetiska arbetslaget och ansvarsgruppen. En halvdag/vecka sker undervisningen i Ödestugu skola, vilket medför att det är bra om du har körkort och tillgång till bil.

Kompetenskrav
Grundlärare alt. legitimerad lärare i fritidshem med musikbehörighet.
Vi förväntar oss att du har god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och skolpersonal. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt liksom din förmåga att samarbeta och vara flexibel.

Övrigt
Vi värdesätter kollegialt lärande och en samsyn kring förhållningssätt.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Vi tillämpar löpande rekrytering.


Upplysningar
Maria Aspegren, rektor 036-103039
Cecilia Larsson, bitr.rektor 036-103068
Fackliga förtroendemän nås via skoladministratören, 036-103050

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.