search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Arbetsinstruktör till Kålgårdsverkstan

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, Daglig verksamhet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-03-11
Referensnr18-70-0029
Publicerad2018-02-16
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, Daglig verksamhet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-03-11
Referensnr
18-70-0029
Publicerad
2018-02-16

Vilka är vi?
Daglig verksamhet har som mål att skapa meningsfull sysselsättning som ska bidra till ökad livskvalitet med personlig utveckling, stimulans och gemenskap samt främja delaktighet i samhället. Centralt i Jönköping ligger Kålgårdsverkstan som är en av Jönköping kommuns dagliga verksamhet för personer med olika typ av intellektuella funktionsvariationer. Det är en produktionsinriktad verksamhet där vi utför montering och paketering åt olika företag. Vi har även ett snickeri där vi utför träarbeten.

Som arbetsinstruktör hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag och har åtta nära kollegor.

Vad innebär arbete?
Du instruerar och handleder deltagarna i det dagliga arbetet utifrån deras individuella förutsättningar. Tillsammans med dina kollegor ska du leda verksamheten på ett sådant sätt att individerna och verksamheten utvecklas. Du verkar för ett gott bemötande gentemot deltagarna, anhöriga/gode män, kollegor och kunder. Du ansvarar också för dokumentation.

Vi arbetar aktivt för ökad självständighet, samt att erbjuda en trygg arbetsplats med social samvaro och god service.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller dig som är utbildad specialpedagog, fritidsledare eller liknande. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med personer med olika funktionsvariationer. Det är meriterande med erfarenhet av produktionsarbete.

Som person är du stabil, strukturerad och självgående. Du har förmåga att anpassa kommunikation och förhållningssätt utifrån situation. Du tar egna initiativ och sammarbetar bra med andra. Du är empatisk och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Du har en positiv inställning till ditt arbete och anstränger dig för att leverera lösningar.

Övrigt
Jönköpings kommun erbjuder alla anställda gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar och rabatt på gymkort, biobiljetter och länstrafikens årskort.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Enhetschef Valbone Shosholli, 036-105612
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.