search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Cellolärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsKulturskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2018-08-10
Sista ansökningsdag2018-03-11
Referensnr18-60-0062
Publicerad2018-02-19
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Kulturskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2018-08-10
Sista ansökningsdag
2018-03-11
Referensnr
18-60-0062
Publicerad
2018-02-19

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings Kulturskola har ca 2 800 ämneselever i musik, dans, drama/teater, bild och film. Huvudskolan är placerad på Tändsticksområdet i Jönköping samt i egna lokaler på Huskvarna teater. Undervisning bedrivs också ute på kommunens grundskolor. Tillsammans är vi ca 55 lärare och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet där vi bland annat bedriver projekt och håller grundkurs för åk 2 i kommunens grundskolor, anordnar lovaktiviteter och ansvarar för att lägga ut konserter, teaterföreställningar och dansföreställningar på kommunens grund och förskolor. Kulturskolan ansvarar också för att administrera Skapande skola-projekt.

Arbetsuppgifter
Undervisa på cello, biinstrument, ensemblespel.

Kompetenskrav
Pedagogisk högskoleutbildning.

Du behöver kunna ta ansvar, vara initiativrik samt ha en förmåga att entusiasmera och inspirera, och ha ett utåtriktat arbetssätt.

Övrigt
Personlig lämplighet för tjänsten beaktas. Önskvärt med körkort

För att underlätta rekryteringsprocessen ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Kulturskolechef: Lisbeth Hultberg, tel: 0706385604
Bitr rektor: Kerstin Jonsson-Folke, tel: 036-105601
Fackligt ombud Lärarförbundet: Thorulfur Stefansson, tel: 073-4353991Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.