search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Rektor biträdande

#LI-priority
FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsKulturskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-08-01
Sista ansökningsdag2018-03-14
Referensnr18-60-0061
Publicerad2018-02-21
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Kulturskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-08-01
Sista ansökningsdag
2018-03-14
Referensnr
18-60-0061
Publicerad
2018-02-21

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings Kulturskola har ca 2 800 ämneselever i musik, dans, drama/teater, bild och film. Huvudskolan är placerad på Tändsticksområdet i Jönköping samt i egna lokaler på Huskvarna teater. Undervisning bedrivs också ute på kommunens grundskolor. Tillsammans är vi ca 55 lärare och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet, bedriver projekt och grundkurs åk 2 i kommunens grundskolor, lovverksamhet, ansvarar för att lägga ut konserter, teaterföreställningar och dansföreställningar på kommunens grund och förskolor. Kulturskolan ansvarar också för att söka och administrera SKapande skola projekt

Arbetsuppgifter

  • Utveckla kulturskolan efter mål och bidra till större måluppfyllelse.
  • Arbeta för att nå alla barn och ungdomar i kommunen. Bidra till att kulturskolan blir en ännu större resurs både inom skolan och på fritiden.
  • Hitta former för att skolan ska kunna vara verksam största delen av året.
  • Arbetsleda musiklärare.
  • Ansvara för Schemaläggning, projekt, utveckling av kulturskolan mm
I tjänsten ingår undervisning i biämne ca 50%

Kompetenskrav
Högskoleutbildning

Övrigt
Du bör ha en förmåga att entusiasmera och inspirera, kunna ta ansvar, vara initiativrik och ha ett utåtriktat arbetssätt. Du ska ha starka ledaregenskaper och kunna lyssna på medarbetare Personlig lämplighet för tjänsten beaktas.
För att underlätta rekryteringsprocessen ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för den tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar ett utdrag ur personregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Tjänsten är en visstidsanställning på 3 år om biträdande rektor och en tillsvidareanställning som pedagog som bottentjänst.

Upplysningar
Kulturskolechef Lisbeth Hultberg, tfn 0706385604
Biträdande rektor Kerstin Jonsson-Folke, tfn 036-105601
Våra fackliga representanter når du via nedanstående länk

Länk:
Fackliga representanter


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.