search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Trygghetsvärd

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsTrygghetsboende fabriken
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-03-09
Referensnr18-71-0042
Publicerad2018-02-23
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Trygghetsboende fabriken
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-03-09
Referensnr
18-71-0042
Publicerad
2018-02-23

Vilka är vi?
Vätterhems Trygghetsboende Fabriken, är nyinrättat och är beläget på Liljeholmen, Östra Storgatan 109 och har särskild fokus på trygghet, gemenskap och ger möjligheter till friskvård. Det finns gemensamhetslokaler så som kök, matsal, hobbylokaler, gym mm. För närvarande har ett 30-tal lägenheter hyresgäster som är över 70 år. Antalet lägenheter kommer successivt att öka i antal. Organisatoriskt har du din anställning i Jönköpings kommun, område service och tillhör äldreomsorgens gemensamma team.

Vad gör vi?

Som trygghetsvärd är din huvuduppgift att utveckla och vårda relationerna med hyresgästerna samt att anordna frivilliga aktiviteter med och för hyresgästerna samt att samverka med olika samarbetspartners, varav hyresgästerna och Vätterhems personal är de främsta. Vidare kommer du även att utföra besiktningar mm, vid in och avflyttning enligt fastställt schema.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt vidareutbildning i bemötande, kundvård och retorik samt har erfarenhet av serviceyrken. Du bör ha god vana av att arbeta självständigt samt att kunna samverka med olika intressenter. För att trivas i rollen måste du vara en trygg person, ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla. Du kommer att var en del av ett team (Vätterhems bovärdar)som har målet att leverera högsta kvalitet till hyresgästerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
- Ett självständigt och kreativt arbete med stora påverkansmöjligheter på arbetets innehåll.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
*Denna tjänst har en tjänstgöringsgrad på 75%, ange önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.
Arbetet är förlagt till dagtid, måndag till fredag.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning

Johanna Karlsson, enhetschef tel:036-10 25 08
Ewa Åman, trygghetsvärd tel: 036-10 34 60
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.