search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i spanska och annat ämne (gärna idrott och hälsa)

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsRosenlundsskolan 7-9
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100
Tillträdesdag2018-08-10 till 2019-06-14
Sista ansökningsdag2018-03-18
Referensnr18-60-0077
Publicerad2018-02-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Rosenlundsskolan 7-9
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100
Tillträdesdag
2018-08-10 till 2019-06-14
Sista ansökningsdag
2018-03-18
Referensnr
18-60-0077
Publicerad
2018-02-26

Arbetsplatsbeskrivning
Rosenlundsskolan 7-9 är en centralt belägen skola med ca 400 elever och 50 personal. Vi är en arbetsplats som präglas av en positiv atmosfär, vilket elevernas årliga trygghetsenkät och medarbetarenkäten visar. Skolans devis är "Elevens hela skoldag där varje möte är viktigt. Du gör skillnad." Vi vill med vår devis betona vikten av att alla, oavsett ålder, är viktiga för att alla ska trivas och prestera sitt bästa.

På vår skola finns en härlig blandning av elever, exempelvis stad och landsbygd, etnisk bakgrund och intressen vilket speglar samhället i stort. Skolan har höga förväntningar på att varje elev ska lyckas och gå en ljus framtid tillmötes.

Vi söker efter en ny medarbetare som tillsammans med oss vill fortsätta det goda arbete som pågår på vår skola.

Arbetsuppgifter
Undervisning i spanska och annat ämne (gärna idrott och hälsa) i årskurserna 7-9. Du tillhör ett arbetslag i nära samarbete liksom ämneslag som kontinuerligt arbetar för att förändra och förbättra undervisningen. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn.

Kompetenskrav
Vi vill att du är Legitimerad lärare. Som person är du prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Du intresserar dig för det övergripande arbetet på skolan och kommer att tillhöra ett arbetslag där vi ser dig som en resurs som ska stärka det pedagogiska arbetet.

Övrigt
Vi söker efter en lärare som trivs med åldersgruppen och som är skicklig i att möta elever utifrån olika kunskapsnivåer. Du ska vara flexibel i ditt eget och arbetslagets gemensamma arbete för att alla elever ska känna att de lyckas i skolan. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Lotta Johansson, rektor, 036-106400
Jessica Schönbeck, bitr. rektor, 036-106351
Azrina Herco, Lärarnas Riksförbund, 036-106370
Nina Dale, Lärarförbundet, 036-106342

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.