search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare F-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsÖxnehaga skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-08-13
Sista ansökningsdag2018-03-18
Referensnr18-60-0083
Publicerad2018-02-27
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Öxnehaga skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-08-13
Sista ansökningsdag
2018-03-18
Referensnr
18-60-0083
Publicerad
2018-02-27

Arbetsplatsbeskrivning
Öxnehaga skolområde, skolorna med den bästa utsikten, är belägna uppe på höjderna i Huskvarna och består av Oxhagsskolan förskoleklass- åk 1 samt Öxnehagaskolan åk 2- åk 6 samt fem fritidshem. På vår enhet går det ca 340 elever. Öxnehaga är ett mångkulturellt bostadsområde där vi har ett nära samarbete med olika föreningar, organisationer och myndigheter.

Arbetsuppgifter
Vi söker grundlärare F-åk 3. Vi har tre klasser i åk 1 och som klasslärare samarbetar du nära dina kollegor i årskursen. Du utvecklar din egen och kollegors kompetens i våra processgrupper som träffas varannan vecka. Detta är en viktig del av skolans arbete för att kvalitetssäkra vår undervisning. Vi arbetar med flera olika strategier för att hjälpa våra elever att nå goda resultat. En metod är ASL- vilken innebär att eleverna får använda datorn i sin första skriv- och läsinlärning. De flesta av våra elever har ett annat modersmål än svenska, därför är sva utbildning mycket meriterande.

Kompetenskrav
Behörig lärare i årskurs 1-6 alt F-3. Goda kunskaper i svenska som andraspråk är positivt eftersom de flesta av våra elever har ett annat modersmål än svenska.
Vi vill att du har god samarbetsförmåga, med erfarenhet av arbete i arbetslag samt är intresserad av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete. Vi vill också att du är en person som i alla situationer tar barnens perspektiv och hävdar läroplanens värdegrund och syn på lärande.


Upplysningar
Rosemarie Segerson, rektor tel 036-102419
Jenny Carlsson, lärarförbundet tel. 036-106655

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.