search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Rosengårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsRosengårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning80%
Tillträdesdag2018-06-01
Sista ansökningsdag2018-03-13
Referensnr18-71-0047
Publicerad2018-02-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Rosengårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
80%
Tillträdesdag
2018-06-01
Sista ansökningsdag
2018-03-13
Referensnr
18-71-0047
Publicerad
2018-02-27

Vilka är vi?
Rosengården är ett äldreboende med 64 lägenheter som är uppdelat på 5 enheter. Rosengården är beläget på Rosenlund i Jönköping, med närhet till goda kommunikationer. Teamet består idag av cirka 70 engagerade medarbetare som trivs med att ge en god omvårdnad, med en hög servicenivå.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst vård- och omsorgsprogrammet eller liknande. Det är meriterande om du även har erfarenhet inom vård och omsorg. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och kan självständigt planera och utföra ditt arbete. Det är meriterande om du har vidareutbildat dig eller har erfarenhet av demensvård. Som person är du lugn och stabil, har empatisk förmåga och tar initiativ när det behövs.

Vad erbjuder vi?
- Subventionerad friskvård bland annat genom gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetet är förlagt vardagar samt var tredje helg. Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Anne-Li Isgärde Tel: 036- 105 962
Biträdande enhetschef Caroline Thelin Tel: 036- 102 574

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.