search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Grännas äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsGränna äldreboende
AnställningsformTillsvidare
OmfattningEnligt överenskommelse
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2018-03-20
Referensnr18-71-0044
Publicerad2018-02-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Gränna äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2018-03-20
Referensnr
18-71-0044
Publicerad
2018-02-27

Vilka är vi?
Vi är en grupp undersköterskor som jobbar på enheten Berget 2 på Gränna äldreboende.
Gränna äldreboende ligger centralt beläget i vackra Gränna med närhet till affärer, apotek, vårdcentral, hamnallén och bra promenadstråk. Här finns en korttidsenhet, två demensenheter samt tre särskilda boenden. Vi har en vacker innergård med rabatter, grönytor och växthus som används flitigt under sommarmånaderna. Samtliga lägenheter har balkong eller en liten uteplats. På Gränna äldreboende har även hemtjänsten samt ett hälso- och sjukvårdsteam sina lokaler.
Besök gärna vår Facebook-sida för att få en inblick i vår vardag.
https://www.facebook.com/villgott/

Vad gör vi?
Vi gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi bidrar till människors livskvalitet varje dag. Därför tycker vi att vi har ett av Sveriges viktigaste jobb!
På vår enhet bor det 12 hyresgäster och vårt arbete är att varje dag göra det bästa vi kan för att skapa en meningsfull, hanterbar och trygg tillvaro för dem. Genom kunskap, erfarenhet och kreativitet gör vi vardagen så individuellt anpassad som möjligt för våra hyresgäster.
Som medarbetare här på Gränna äldreboende deltar du även på teamträffar och arbetsplatsträffar. Du bidrar i upprättande av genomförandeplaner och du skriver social dokumentation. Övriga arbetsuppgifter förekommer.
Vill du tillsammans med oss ge en god och professionell omvårdnad med hög servicenivå till våra hyresgäster? Tycker du om utvecklingsarbete? Då är du rätt person för oss!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du är flexibel och kan självständigt planera och utföra ditt arbete och har en god samarbetsförmåga samt kommer med egna initiativ och lösningar. Du vill utveckla och delta i vårt förbättringsarbete. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen är meriterande.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel
- Det finns tillgång till träningsrum och massagestol som får användas på arbetstid om verksamheten tillåter det.

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt 2 helger av 5.
Körkort och tillgång till bil är önskvärt då bussanslutning på helgerna inte alltid fungerar.
Vänligen ange önskad tjänstgöringsgrad.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef, Maria Lind Tel: 036- 103604
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.