search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare 2 st

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAnna Dalins förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-06
Sista ansökningsdag2018-03-25
Referensnr18-60-0085
Publicerad2018-02-28
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Anna Dalins förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-06
Sista ansökningsdag
2018-03-25
Referensnr
18-60-0085
Publicerad
2018-02-28

Arbetsplatsbeskrivning
Anna Dalins förskoleområde ligger i centrala Huskvarna, förskoleområdet består av Anna Dalins och Viktorias förskolor samt dygnet runt förskola - Törnrosa. Upptagningsområdet för Anna Dalins förskoleområde är i huvudsak Huskvarna centrum och söder.
Ett spännande förskoleområde där många kulturer möts och språket är en viktig del i det pedagogiska arbetet. Förskolorna är vackert belägna nära natur och vatten, fräscha lokaler med många möjligheter. Vi strävar efter att arbeta med våra dokumentationer, planering och möten m.m. så mycket som möjligt på dagtid. Vår värdegrund grundas i ett öppet och positivt klimat där alla olikheter ses som berikande.
Hela förskoleområde arbetar med kollegialt lärande med leken i fokus. Vi har deltagit i kompetensutveckling i IT-för bättre lärande.
Anna Dalins förskoleområde har medverkat i en forskningsstudie med fokus på barns utomhusmiljöer som drivs av Region Jönköpings län och Jönköpings University. Vår ambition är att forma en stimulerande utomhusmiljö som främjar hälsa, inlärning och hållbarhet. Lärarna har fått uppgift att föra in och göra förskolegårdarna till en naturlig del av barnens biosfär.

Arbetsuppgifter
Att tillsammans med övriga i arbetslaget planera, genomföra, utveckla, utvärdera och analysera verksamheten enligt vårt uppdrag i skollagen och läroplanen.

Kompetenskrav
Legitimerad förskollärare.

Övrigt
Vi söker dig som har engagemang, positiv inställning och bemötande och ett förhållningssätt där alla värnar om människors olikheter. Du har kunskap om barns behov och ska tillsammans med arbetslaget bidra till barnens utveckling och lärande. Du har lätt att samarbeta och bemöta människor med stor respekt. Du ska vara kreativ, flexibel och kunna ta ansvar. Stor vikt läggs vid engagemang och personlig lämplighet.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Nigar Syed, Förskolechef. Tel nr – 036-107801
Lärarförbundet – Anna Bergström 036-107802
Lärarförbundet - Susanne Rydén 036-107803

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.