search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Systemadministratör

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsLöneservice
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl ök
Sista ansökningsdag2018-03-14
Referensnr18-04-0009
Publicerad2018-02-28
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Löneservice
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl ök
Sista ansökningsdag
2018-03-14
Referensnr
18-04-0009
Publicerad
2018-02-28

Arbetsplatsbeskrivning
Löneservice finns på kommunens centrala HR-avdelning och ansvarar för handläggning och utbetalning av lön och arvoden till kommunens medarbetare, uppdragstagare och förtroendevalda. Enheten hanterar ca 17 000 utbetalningar per månad.

Vi är 35 personer som arbetar med lönerelaterade frågor, systemförvaltning, pensionsfrågor och support. Vi stödjer och servar chefer och medarbetare i Jönköpings kommun samt kommunens bolag. Arbetsplatsen kännetecknas av engagerade medarbetare som arbetar med att tillhandahålla effektiva och användarvänliga systemstöd med fokus på korrekt lön och pension till rätt medarbetare i avtalad tid.

Vi arbetar med personalsystemet Personec P.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba som systemadministratör med Time Care Pool och Planering. Du kommer i första hand vara support till kommunens schemaansvariga, bemanningsplanerare och övriga användare i deras arbete i systemen. Din roll blir att vid behov stötta, lösa problem och felaktigheter. Vidare ansvarar du för att rapportera större problem och avvikelser till berörd systemförvaltare.

Vissa administrativa uppgifter som rör Time Care kan förekomma exempelvis att uppdatera manualer och utbildningsmaterial. Inom ramen för supportfunktionen kan det också bli aktuellt att genomföra utbildningar.

På sikt kan även andra delar av personalsystemet vara aktuella för support.

Kompetenskrav
Du har gymnasieutbildning och erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och schemahantering, gärna i Time Care.

Du är van att självständigt planera och strukturera ditt arbete. Du prioritera och har god förmåga att snabbt ändra ditt arbetssätt efter rådande omständigheter. I ditt bemötande är du uppmärksam och tillmötesgående, har förmåga och intresse att hjälpa för att hitta den bästa lösningen. Du är tydlig i din kommunikation, lyssnar och kan anpassa dig efter kundens förutsättningar.

Upplysningar
Maria Idéhn, Förhandlingschef/Lönechef tfn. 036-10 59 07.
Christina Karlsmo, Systemförvaltare tfn. 036-10 53 12.
Lena Jonsson, Vision tfn. 036-10 70 63.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.