search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare inriktning fritidshem 3 tjänster

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsEkhagsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
TillträdesdagEnligt ök.
Sista ansökningsdag2018-03-18
Referensnr17-60-0565
Publicerad2018-02-28
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ekhagsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
Enligt ök.
Sista ansökningsdag
2018-03-18
Referensnr
17-60-0565
Publicerad
2018-02-28

Arbetsplatsbeskrivning
Ekhagens skolområde är en F-6 skola. Vår skola ligger centralt med närhet till skogen på Bondberget och A6-området, aktivitetshallar på Elmiaområdet och Vätterns långa stränder. Skolan ligger vid Ekhagens centrum som är en knutpunkt för citylinjens bussar vilket underlättar vid längre utflykter. För dagsläget är vi ca. 360 elever och är ca 65 anställda. Vår vision, "Vi vill skapa en skola där alla barn och vuxna känner sig trygga, mår bra och har lust att lära".

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett arbetslag med fler lärare inom fritidshemmet. Ni planerar, genomför och utvärderar elevernas fritidshemstid och rastverksamhet gemensamt i arbetslaget. Ekhagskolan har kommit långt i sitt rastaktivitetsarbete och här har du som fritidspedagog en viktig roll. Även inom skolans trygghetsarbete förväntar vi oss att du som lärare i fritidshemmet är aktiv.

Kompetenskrav
Lärare inriktning fritidshem eller fritidspedagog med lärarlegitimation. Erfarenhet av fritidspedagogsarbete bland elever i olika åldrar och från arbete i en mångkulturell skola är meriterande.
Lärarna inom fritidshemmet ansvarar för all rastverksamhet på skolan. Därför söker vi dig som har mycket energi är kreativ och drivs av lusten att fylla elevernas raster med en massa kuligheter.

Övrigt
Vi välkomnar dig som brinner för att skapa en meningsfull och aktiv fritid för alla våra elever att söka.

Tjänsterna är för närvarande bemannade med obehörig personal. Detta medför att om du planerar att söka ett arbete med start under vt 18 eller tom. ht 18 så är du välkommen med din ansökan.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Rektor Kerstin Tibbelin 036-107140
Bitr. rektor Frida Hallin, tel. 036-106008
Lärarförbundet: Inger Pettersson Pulpito, Ronnie Hallberg tel. 036-106429Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.