search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Erfaren administratör till äldreomsorgen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-03-13
Referensnr18-71-0050
Publicerad2018-03-01
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-03-13
Referensnr
18-71-0050
Publicerad
2018-03-01

Är du en erfaren administratör med sinne för att prioritera och strukturera ditt arbete? Då kan du vara den vi söker!

Vilka är vi?
Rosengården är ett äldreboende med 64 lägenheter som är uppdelat på 5 enheter. Rosengården är beläget på Rosenlund i Jönköping, med närhet till goda kommunikationer. Teamet består idag av cirka 70 engagerade medarbetare som trivs med att ge en god omvårdnad, med en hög servicenivå.

Vad innebär tjänsten?
Att arbeta som enhetsadministratör inom äldreomsorgen ställer höga krav avseende flexibilitet, samarbetsförmåga och struktur. Du har huvudansvar för personaladministration såsom anställningsavtal, lönerapportering, fakturakontroll, schema, telefonservice. Du är ett administrativt stöd åt enhetschefer samt tillser att övriga förekommande arbetsuppgifter inom kontor och administration utförs.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom administration, ekonomisk inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara aktuell. Vidare ser vi att du har åtminstone två års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete. Vi ser att din utbildning och erfarenhet har gett dig förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Att du har flexibilitet, samarbetsförmåga, hög servicenivå, problemlösningsförmåga och är trygg med att arbete inom flertalet IT-system. Det är meriterande om du har arbetat i och kan Visma. Som person är du trygg i dig själv, positiv, lösningsfokuserad och har förmåga att självständigt planera och utföra ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Som tillsvidareanställd enhetsadministratör hos oss erbjuds du bland annat:
- Ett varierande arbete där du ansvarar för och självständigt planerar och strukturerar din vardag, omgiven av engagerade medarbetare
- Flexibel arbetstid
- Betald semester redan första anställningsåret
- Förmånscykel
- Rabatt på länstrafikens årskort samt biobiljetter
- Subventionerad friskvård, gratis besök på kommunens bad- och träningsanläggningar en gång i veckan

Övrigt
Det är en tillsvidaretjänst som ska tillsättas och vi kommer att tillämpa löpande urval. Urvalet görs utifrån de krav vi har för tjänsten och som framgår under "vem söker vi?" I urvalsprocessen kommer vi att titta på de ansökningar som matchar kraven. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
För mer information om tjänsten kontakta Madeleine Gustafsson enhetschef, 036-102502

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.