search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Legitimerad farmaceut till Socialförvaltningen

#LI-priority
FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-08-01
Sista ansökningsdag2018-03-19
Referensnr18-70-0040
Publicerad2018-03-02
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-08-01
Sista ansökningsdag
2018-03-19
Referensnr
18-70-0040
Publicerad
2018-03-02

Är du en erfaren legitimerad farmaceut som är sugen på nya utmaningar och vill ansvara för att kvalitetssäkra och utveckla våra verksamheter inom läkemedelshantering? Då har vi tjänsten för dig!

Vad innebär tjänsten?
I tjänsten som farmaceut inom Socialförvaltningen kommer du arbeta såväl strategiskt och övergripande som operativt. Du kommer bland annat att ansvara för fortsatt arbete med kartläggning av processen kring läkemedelshantering, framtagande och implementering av rutiner och arbetssätt. Detta i samverkan med de funktioner och verksamheter där läkemedel hanteras inom förvaltningen, samt övriga aktörer såsom Region Jönköpings län och inom Jönköpings kommun verksamma apotekskedjor. Då tjänsten är ny innebär det också att du ansvarar för att skapa formerna för nämnda samverkan. Du blir på en övergripande nivå ansvarig för att följa upp de läkemedelsrelaterade avvikelser som registreras i In Control och utifrån dessa föreslå och åtgärda eventuella brister. Utöver att alltså arbeta strategiskt med kvalitetssäkring av verksamheternas läkemedelshantering ingår också i din roll att utbilda personal på olika nivåer i läkemedelshantering och läkemedelsbehandling i nära samarbete med MAS (medicinskt ansvarig sjuksköterska, MAR (medicinskt ansvarig för rehabilitering) samt SAS (socialt ansvarig socionom).

Organisatoriskt är tjänsten placerad i centrala staben och enheten för analys och strategi, där bland andra förvaltningens MAS, SAS och MAR också är placerade i centrala Jönköping.

Din profil
Du som söker är legitimerad farmaceut. Vi ser att du har varit verksam och är erfaren i daglig läkemedelshantering, samt har klinisk erfarenhet från arbete med läkemedelshantering. Som person ser vi att du är självgående, ansvarstagande, flexibel och har förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Din samarbetsförmåga är av största vikt och således också din muntliga och skriftliga kommunikativa förmåga i svenska språket. Du som söker har också förmågan att se verksamheten i ett helhetsperspektiv likväl som du har öga för detaljer.

B-körkort är ett krav!

Vad erbjuder vi?
- Ansvarsfullt arbete i en ny tjänst
- Omväxlande arbete i en stor organisation med bred kompetens och flera olika verksamhetsområden
- Flexibel arbetstid
- Betald semester redan första anställningsåret
- Subventionerad friskvård
- Gratis träning på kommunens bad- och träningsanläggningar en gång i veckan
- Förmånscykel

Övrigt
Tjänsten är en projektanställning som sträcker sig över 3 år, tjänstgöringsgrad på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Vi kommer att tillämpa löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

För mer information kontakta:
Thomas Axén MAS, medicinskt ansvarig sjuksköterska 036-10 25 36 thomas.axen@jonkoping.se
Marie Hansen, områdeschef Hälso- och sjukvårdsfunktionen 036-10 22 43 marie.hansen@jonkoping.se

Fackliga representanter: http:/www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.