search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare med inriktning mot fritidshem/4 tjänster

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSödergårdsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-06-01
Sista ansökningsdag2018-03-31
Referensnr18-60-0093
Publicerad2018-03-02
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Södergårdsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-06-01
Sista ansökningsdag
2018-03-31
Referensnr
18-60-0093
Publicerad
2018-03-02

Arbetsplatsbeskrivning
Södergårdsskolan är en mångkulturell F-6 skola med ca 450 elever som är belägen i södra Huskvarna. Till skolan är det gångavstånd från Huskvarna centrum men det finns också goda kommunikationer. Ungefär hälften av våra elever går på våra fem fritidshem. På skolan finns det 75 medarbetare. Från hösten 2016 är Södergårdsskolan en övningsskola som tar emot studenter, vilket vi tycker är roligt och stimulerande.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för lärare på fritidshem i ett nära samarbete med arbetslaget.


Kompetenskrav
Du är utbildad och legitimerad lärare med inriktning mot fritidshem.


Övrigt
Vi söker lärare med inriktning mot fritidshem (4 tjänster). Du ska tillsammans med alla i arbetslaget vidareutveckla verksamheten för att gynna kunskapsutvecklingen för alla våra elever. På Södergårdsskolan ges du möjlighet till kompetensutveckling och alla pedagoger har en egen dator. Under läsåret satsar vi extra mycket på vår rastverkamhet. Talar du arabiska och/eller assyriska kan det ses som meriterande. Södergårdsskolan är en skola med ett stort engagemang och höga ambitioner. Välkommen med din ansökan!

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Thomas Dahlgren, bitr. rektor 036-106604
Lise-Lotte Åkerberg. Lärarförbundet 036-107347

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.