search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Fridhälls äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-03-19
Referensnr18-71-0051
Publicerad2018-03-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-03-19
Referensnr
18-71-0051
Publicerad
2018-03-05

Vilka är vi?
Fridhälls äldreboenden är beläget i Taberg ca 1 mil söder om Jönköping och har bussförbindelse ca 500 meter från äldreboendet. Vi är ett 40-tal medarbetare som har ett gott samarbete, god stämning och högt i tak. Tillsammans tillser vi att de boende får den stöttning som var och en behöver utifrån varje individs behov. Till oss på Fridhäll kommer också flest frivillaga och engagerar sig, sett till hela kommunens alla äldreboenden. Eftersom vi trivs så gör vi också ett bra arbete, vilket resulterat i en bra vardag för de boende som värderar våra insatser högt i Socialtjänstens brukarenkät. Där vi är placerade i topp tre bland äldreboenden, sett till hur nöjda våra boende är.

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Fridhäll har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid medborgarnas integritet och arbetar efter den värdegrund som bygger på individens egna önskan och förmåga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi har varje individ i fokus och arbetar med ett aktivt relationsskapade och salutogent kontaktmannaskap utifrån genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Du som söker är utbildad undersköterska. Du är flexibel, självgående, stabil och arbetar på ett empatiskt och relationsinriktat sätt. Du vill vara en del av vårt team och arbeta tillsammans med oss och arbeta för att ge våra medborgare bästa tänkbara stöd och omsorg i vardagen. Vidare ser vi att du har god samarbetsförmåga och är strukturerad i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Som tillsvidareanställd hos oss erbjuds du bland annat:
- Rabatt på länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel, subventionerad friskvård
- Gratis träning på kommunens bad- och träningsanläggningar en gång i veckan
- Betald semester redan första anställningsåret

Övrigt
*Jönköpings kommun erbjuder alltid 100% tjänstgöringsgrad, denna tjänst avser 75-80 %. Arbetet är förlagt till dag och kväll samt två helger utav fem. Det är både en tillsvidaretjänst som ska tillsättas, samt vikariat för utbildad undersköterska, ange i din ansökan om du är intresserad av fast och/eller vikariat. Vi kommer att tillämpa löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
För mer information kontakta Caroline Fronér enhetschef, 036-102052

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.