search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förvaltare/Gode man/Handläggare

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFuntktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-05-21 eller enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-03-26
Referensnr18-70-0041
Publicerad2018-03-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funtktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-05-21 eller enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-03-26
Referensnr
18-70-0041
Publicerad
2018-03-05

Vilka är vi?
Förvaltarenheten är en enhet inom Socialtjänsten, Socialpsykiatrin. Vi är placerade i Sofiahuset som ligger i centrala Jönköping. Vi som arbetar på enheten består av 4 personer, 3 förvaltare/ gode män samt 1 enhetsadministratör och vi söker nu en ny medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp.

Vad gör vi?
Vi har personliga förordnanden som Förvaltare eller Gode man för upp till 27 huvudmän. Målgruppen vi möter är främst personer med psykiatriska funktionsnedsättningar. Uppdraget kring varje huvudman kan variera mellan en eller flera av följande behov, att bevaka rätt, förvalta egendom eller sörja för person. Vi bemöter våra huvudmän med tilltro till den enskildes förmåga och arbetet ska så långt det är möjligt ske i dialog och med respekt för dennes integritet och självbestämanderätt.
Vår roll är att samordna det stöd som finns eller behövs kring individen, vilket kräver ett samarbete med olika delar av samhället, myndigheter, sjukvård och anhöriga. Detta innebär att du kommer att få ha många telefonkontakter, skriva ansökningar etc. Vi har vidare ett samarbete med Överförmyndarenheten som tilldelar oss uppdragen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en högskoleexamen som t.ex. socionom, samhälsvetare eller jurist. Vi söker vidare dig som har intresse och viljan att möta människor i olika situationer samt förmåga att kunna fatta beslut. Du förväntas att ha förmågan att planera och strukturera arbetet på ett självständigt, flexibelt och ansvarsfullt sätt. Att du tycker om att samarbeta och ingå i ett team som ställer upp för varandra ser vi som en självklarhet. Har du dessutom erfarenhet från arbete med målgruppen ser vi det som en styrka. Vi har även en tjänstebil så har du körkort kommer det att underlätta ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Som tillsvidareanställd hos oss erbjuds du bland annat:

- Ett arbete inom en unik verksamhet som endast finns i ett fåtal kommuner som nätverkar med liknade enheter i andra kommuner.
- Rabatt på länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel, subventionerad friskvård.
- Gratis träning på kommunens bad- och träningsanläggningar en gång i veckan.
- Betald semester redan första anställningsåret.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dagtid, kontorstid.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Helene Eskilsson, enhetschef tel: 036 10 72 75
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.