search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock till Junegårdens kök

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%*
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse till 2018-09-30
Sista ansökningsdag2018-03-19
Referensnr18-71-0053
Publicerad2018-03-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse till 2018-09-30
Sista ansökningsdag
2018-03-19
Referensnr
18-71-0053
Publicerad
2018-03-05

Vilka är vi?
På Jönköpings kommun har samtliga medarbetare det gemensamma målet att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Mat och kosthållning är en av de viktigaste delarna i detta arbete. I våra 20 kök jobbar totalt 130 medarbetare och tillsammans levererar vi i snitt 4000 portioner per dag till våra medborgare i form av måltider i våra egna restauranger och som matkorgar för distribution till enskilda hem.

Vi söker nu en kock till Junegårdens kök i Jönköping. Vi som arbetar på Junegården tillagar ca 60 portioner frukost, 220 portioner middag och 150 portioner kvällsmål varje dag. Vi är idag 9 anställda i köket.

Vad gör vi?
Vi tillagar mat från grunden och vi tillagar även specialkoster. I arbetet ingår även att göra viss varubeställning, egenkontroll samt att utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter inom storkök såsom disk, städ och servering.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillagning av specialkoster. Vi söker vidare dig som har ett genuint intresse och känsla för matlagning, med vilja att vara med och fortsätta pröva att utveckla nyheter/metoder. Du har lätt för att samarbeta, är initiativtagande och kan självständigt kunna utföra ditt arbete samt har förmåga att arbeta i ett högt tempo. Ditt fokus är god kvalitet och att du sätter våra gäster i centrum ser vi som en självklarhet.
Det är meriterande om du har goda kunskaper inom IT-baserade kostprogram.

Vad erbjuder vi?
- I våra kök jobbar vi med professionell matlagning på dagtid och med trygga anställningsvillkor.
- Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, därför arbetar vi aktivt efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.
- Rabatterade priser på länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.

Övrigt
*Jönköpings kommun erbjuder alltid 100% tjänstgöringsgrad, denna tjänst avser 75%. Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.
Arbetet är förlagt till dagtid och helg, du kommer att arbeta två helger av fem.
Urval sker löpnade, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Christina Bergholm, kostchef, 102545
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.