search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Speciallärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNyarpsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-13 eller efter överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-03-25
Referensnr18-60-0088
Publicerad2018-03-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Nyarpsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-13 eller efter överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-03-25
Referensnr
18-60-0088
Publicerad
2018-03-05

Välkommen till oss på Nyarpsskolan!
Vill du ha roligt på jobbet? Vill du nå ännu större framgångar i ditt arbete? Vill du ha ett nära samarbete mellan olika professioner? Då ska du arbeta hos oss på Nyarpsskolan i Bankeryd! På Nyarpsskolan går det ca 270 elever från åldrarna 6-12 år. Personalstyrkan vid enheten är ca 35 personer.

Skolan ligger inbäddad i ett lugnt och grönskande villaområde.

Vi söker nu dig som vill vara med och öppna en ny särskola.

Arbetsuppgifter
Som lärare i grundsärskolan förstår och utvecklar du varje elev utifrån specifika förutsättningar. I uppdraget ligger även att organisera verksamheten tillsammans med elevassistenter och skapa en balans där undervisning står i fokus. Som lärare har du huvudansvaret för undervisningen och bedömning enligt grundsärskolans styrdokument.
Arbetet ställer krav på engagemang och ett intresse för just de eleverna som går här.[/h]


Kompetenskrav
Du som söker har lärarlegitimation att undervisa i årskurs 1-6 och har utöver din lärarexamen en speciallärarutbildning med inriktning särskola. Alternativt är du en legitimerad lärare med erfarenhet av att jobba i grundsärskola/träningskola.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper avseende alternativa lärverktyg.

För att lyckas i din roll har du förmåga att sätta dig in i elevernas situation och kan möta dem där de befinner sig. Du är också empatisk och har god samarbetsförmåga. Kreativitet är ett ledord för dig.

Upplysningar
Marika Eskdahl, bitr Rektor, 036-10 65 36
Anneli Wetter, Lärarförbundet, 036-10 29 25

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.