search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska natt

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktion
AnställningsformTillsvidare
OmfattningEnligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-04-02
Referensnr18-70-0042
Publicerad2018-03-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktion
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-04-02
Referensnr
18-70-0042
Publicerad
2018-03-05

Vilka är vi?
Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun är uppdelad i elva team, där nattorganisationen ingår i team 1, tillsammans är vi cirka 450 medarbetare.

Vad gör vi?
Hemsjukvård innebär att vi utför planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska gör du medicinska bedömningar, insatser och hanterar medicinska produkter. På natten ansvarar man för ett större geografiskt område, där vi stöttar och hjälps åt över gränserna. Arbetsuppgifterna består bland annat av medicinska bedömningar, medicinska insatser, palliativ vård, medicintekniska produkter. Vi ansvarar för omvårdnadsdokumentation i Magna Cura, läkemedelshantering och utfärdar delegeringar enligt gällande förordningar och föreskrifter.
Vi säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden genom handledning och undervisning utifrån ett konsultativt förhållningssätt. I arbetsuppgifterna ingår även att initiera, medverka och/eller bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Samverkan såväl internt som externt är centralt i tjänsten.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning såsom distriktssköterska, vård av äldre, medicinsk vård, psykiatrisk vård samt hälso- och sjukvård är meriterande. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. Då det förekommer bilkörning i tjänsten är b-körkort ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
• Ett spännande, värdefullt, roligt och omväxlande arbete!
• En stark gruppkänsla med engagerade kollegor.
• Deltagande i utvecklingsarbete och professionsnätverk.
• Nära samarbete med andra yrkeskategorier.
• Möjlighet till vidareutbildning.
• Betald semester första anställningsåret.
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
• Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
• Förmånscykel.

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till natt med tjänstgöring var tredje helg.
Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Carin Alm, Enhetschef Hälso- och sjukvårdsfunktionen Team 1, 036-10 22 40
Fackliga representanter:http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.