search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vårdare till Åbolidsringens gruppbostad

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÅbolidsringens gruppbostad
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-05-14 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-03-19
Referensnr18-70-0037
Publicerad2018-03-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Åbolidsringens gruppbostad
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-05-14 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-03-19
Referensnr
18-70-0037
Publicerad
2018-03-05

Vilka är vi?
Åbolidsringens gruppbostad är belägen i ett fristående hus i ett villaområde. Här bor fem personer med funktionsnedsättning, i egen lägenhet med gemensamma utrymmen och tillgång till personalstöd dygnet runt.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge personlig omvårdnad och stöd i vardagen, såväl praktiskt som socialt. Den boendes personliga integritet, egna förmåga och behov av stöd ska vara utgångspunkten och personalen skall arbeta utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Kontaktmannaskap tillämpas, vilket innebär ett större ansvar för en eller fler av de boende i gruppbostaden.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande. Arbetet kräver att du har en lugn och trygg personlighet samt har god förmåga att kommunicera. Du kan tillsammans med dina medarbetare planera och strukturera arbetet på ett självständigt, flexibelt och ansvarsfullt sätt. Erfarenhet av arbete inom funktionshinderomsorgen är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
Arbetet är förlagt vardagar samt helger. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef, Erika Forselius Tel: 036- 108 014

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.