search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Specialpedagog

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTenhults skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-08-10
Sista ansökningsdag2018-03-12
Referensnr18-60-0104
Publicerad2018-03-06
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tenhults skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-08-10
Sista ansökningsdag
2018-03-12
Referensnr
18-60-0104
Publicerad
2018-03-06

Arbetsplatsbeskrivning
Du vill och vi vill bidra till en likvärdig skola. Hos oss arbetar vi för en attraktiv och likvärdig skola där våra pedagoger inspirerar till nyfikenhet, kreativitet och kunskap, genom att ta vara på varje barns talanger och styrkor. Alla barn ska trivas och må bra. Därför har vi en trygg och säker miljö där nolltolerans mot mobbing och kränkande behandling är en självklarhet.

Inom Jönköpings kommuns utbildningsförvaltning har vi behörig personal med hög kompetens och vi tar tillvara och utvecklar varje medarbetares personliga förmåga. Här kommer du som medarbetare att bli en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete. Våra ledare visar vägen och tänker helhet och inom hela förvaltningen har vi fokus på digitala verktyg och moderniserat lärande.
Tenhults skolområde, som är ett av kommunens största, består av två skolor, Tenhultsskolan och Ödestugu skola. Vårt arbete präglas av en gemensam värdegrund där vi värnar om glädje, trygghet och lustfyllt lärande.

Arbetsuppgifter
Vill du arbeta på en skola med motiverade och engagerade elever och medarbetare? Tenhultsskolan söker nu dig som är utbildad specialpedagog. Du kommer ha ett övergripande ansvar för utveckling mot våra uppsatta mål. Du förväntas bidra med din kompetens genom arbete i eht, skolutvecklingsgrupp, resursgrupp, handledning av personal, föreläsningar, leda möten med elever och vh. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i elevernas och personalens vardag för att med din kompetens kunna se och bidra till ytterligare utveckling. Vi vill att du ser till hela elevens skoldag och bidrar till utveckling ihop med vårdnadshavare. Du kommer att välkomnas till en lugn arbetsmiljö, där medarbetarna har roligt tillsammans och lär av varandra. Vi erbjuder dig också ett nära ledarskap och möjligheter till kompetensutveckling.

Kompetenskrav
Vi söker dig som kan bidra till en likvärdig och tillgänglig skola samt inspirerar till nyfikenhet, kreativitet och kunskap. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta och gillar att jobba i team. Som person är du en engagerad medarbetare som har förmåga att se till varje enskilt barns behov såväl som möjligheterna i gruppen. Du är resultatinriktad, nyfiken, kreativ och driven. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet av specialpedagogiskt arbete liknande arbetsuppgiftsbeskrivningen. Vi efterfrågar kompetens att möta, utveckla, kartlägga och handleda kring olika funktionsvarianter tex intellektuell funktionsnedsättning, autismspektrum och neuropsykologi.

Välkommen med din ansökan.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Vi tillämpar löpande rekrytering.

Upplysningar
Maria Aspegren, rektor 036-103039
Cecilia Larsson, bitr. rektor 036-103068
Fackliga förstroendemän nås via administratören, 036-103050
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.